ÖZEL: 'Ortak Konsensüsü Sağlayalım'

22’nci dönemde AK Parti’den Isparta Milletvekilliği yapan Recep Özel, Pazar günü yapılan seçimlerin ardından yeniden Türkiye Büyük Millet Meclisine girdi. 24’üncü dönemde de Milletvekili olarak çalışmalarını sürdürecek olan Recep Özel, mazbatasını almadan

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Haziran 2011 15:38
ÖZEL: 'Ortak Konsensüsü Sağlayalım'

Isparta’da ortak konsensüsün sağlanması gerektiğine dikkat çeken AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, “Kazanan Isparta olsun” ifadelerin kullandı. 

Bölgesel milliyetçilik yapmadıkları için tüm ilçelerde birinci parti olarak çıktıklarını ifade eden AK Parti Isparta Milletvekili Özel, “Biz parti olarak tüm ilçelere aynı hizmeti götürdük” dedi.

Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Isparta’da seçim sonuçlarını değerlendirdiğimiz zaman yüzden 44’lerden yüzde 53’lere çıkarak 103 bin olan oyumunu 130 binin üzerine taşıdık. Merkez ilçe dahil bütün ilçelerimizde birinci parti olduk. Bu başarıyı her yere eşit ve adaletli yaklaşmış olmamıza bağlıyorum. Isparta’daki her ilçede, her köyde, her beldede bir eserimiz var. Bizim hiçbir zaman oy oranına göre hizmet yapma anlayışımız olmadı. Keçiborlu’da, Yenişarbademli’de ve daha birçok ilçemizde projelerin ihalelerini yaparak parti ayırt etmeden hizmet etmeye devam ettik. 8,5 yılda Isparta’ya bir çivi bile çakmadı diyenlere yaptığımız ve yapacağımız projeleri anlattığımız zaman hiçbiri bu projelerin olmadığını inkar edemedi. Isparta’da 51 tane belediye var. Bu belediyelerin içerisinde Ak Partili olamayan belediyeler de var. Bizim parti politikamız güzel olan hizmetlerin yanında olmak. Bizde Ak Parti Isparta milletvekilleri olarak güzel olan her hizmetin arkasındayız. Seçim bitti. Kısır siyaseti bir kenara bırakalım. El ele tutup, Isparta için birlikte hareket edelim, ortak dili konuşalım” dedi.

** “Kararları birlikte alacacağız”

Yeni dönemdeki çalışma arkadaşı Süreyya Sadi Bilgiç ile her zaman ortak karar alacaklarını söyleyen Özel, “2015 yılına kadar hem teşkilatımız hem de Bilgiç’le birlik ve beraberlik içinde çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum