Özel Sporcularımızla Gururlandık

Özel Sporcularımızla Gururlandık

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2018 14:47
Özel Sporcularımızla Gururlandık

İlimiz Özel Sporcuları Cimnastik branşında başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. İzmir’de gerçekleştirilen Özel Sporcular Cimnastik Türkiye Şampiyonası’na katılan 7 sporcumuzdan toplam 5 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazanarak, ilimizi gururlandırdı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan Cimnastik Türkiye Şampiyonası 19-21 Haziran 2018 tarihlerinde İzmir Bornova Spor Salonunda gerçekleştirildi. Şampiyonaya 22 ilden 82 kulüp, 110 sporcu katıldı.

İl Müdürlüğümüz ve kulüplerimizin desteğiyle Özel Sporcular Türkiye Cimnastik Şampiyonasına ilimizi temsilen 7 sporcu katıldı. Yıllardır özverileriyle antrenörlerimiz Rengül Dimdork Çalar, Şeyma Üstündağ, Ümmi Akdoğan, Musa Kıvrak eşliğinde çalışan sporcularımız Türkiye Şampiyonasında üstün başarı elde ettiler.

Türkiye Şampiyonasında performanslarıyla göz dolduran ilimiz Özel Sporcuları, 5 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazanarak, büyük başarı elde ettiler.

Ayrıca sporcuları Türkiye Şampiyonasının açılış programında Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a gösterilerini sunarak, Türk Bayrağımızı hediye ettiler.

Cimnastik Türkiye Şampiyonasında elde edilen bu başarı başka aileleri olmak üzere, Spor Camiasında sevinçle karşılandı.  

 

“GURUR DUYDUK”

Başarılı özel sporcularımızın ilk ziyaret durağı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek oldu. Okul İdarecileri, Kulüp Yöneticileri, Antrenör ve aileleriyle birlikte makamında sporcuları kabul eden İl Müdürü Murat Gevrek, “Özel Sporcularımızla gururlanmaya devam ediyoruz. Kocaman bir aile olarak sizleri tebrik ediyorum. Bizim için çok büyük bir mutluluk. Biz sizlerin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başarının mimarlarından ilimiz Beden Eğitimi Öğretmeni aynı zamanda Özel Sporcular Milli Takım Antrenörü Rengül Dimdork Çalar ise, “Bizlere her aşamada destek sağlayan İl Müdürümüz Murat Gevrek başta olmak üzere Spor Şube Müdürümüz Musa Karaman’a ile Gençlik ve Spor ailesine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda İl Müdürümüz Murat Gevrek, özel sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

 

ÖZEL SPORCULARIMIZIN DERECELERİ

1- Adem BAŞ : 8 -11 Yaş Türkiye Şampiyonu (A Seviyesi) – Isparta Bölge Spor Klb.

2- Gonca ÇAKMAK : 22+ Yaş Türkiye Şampiyonu (Level 3) - Isparta Eğ. Uyg Spor Klb.

3- Melih YÜCEER : 22+ Yaş Türkiye Şampiyonu (Level 3)- Isparta Eğ. Uyg Spor Klb.

4- Havvanur YALÇIN : 12+15 Yaş Türkiye Şampiyonu (Level 2)– Isparta İş. Ok. Spor Klb.

5- Mehmet Emin TARİ : 16 – 21 Yaş Türkiye Şampiyonu (Level 2)- Isparta İş. Ok. Spor Klb.

6- Yunus ARIDAŞ : 16-21 Yaş Türkiye 2.si (Level 2)- Zirve Engelliler Spor Klb.

7- Gizem CEBECİ : 8-11 Yaş Türkiye 3.sü (A Seviyesi)– Isparta Bölge Spor Klb.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.