Özel: "Türkiye MHP’yi Ayaklar Altına Aldı"

AK Parti Milletvekili Recep Özel, seçim sonrası Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın "Isparta AK Parti Milletvekili Recep Özel'i ve adayını ayaklar altına aldı" sözlerine tepki gösterdi. Özel, İstanbul'da MHP, HDP'nin bile gerisinde kaldı. Bizde Türkiy

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2014 17:20
Özel: "Türkiye MHP’yi Ayaklar Altına Aldı"

Atabey'de konuşan AK Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta'dan 22 belediyeden 12 belediye aldıklarını kaydetti. Özel, milletimizden Allah razı olsun başbakanımıza balkon konuşması yapmasını verdi. Isparta'da ise 7 düvele karşı seçim mücadelesi verdik. Isparta merkezde Nuri Uzaktaş hemşerimiz adaydı. Isparta'da seçimi Yusuf Ziya Günaydın ve ailesi kazandı. Seçimlerden sonra Atabey'deki gördüğümüz şu heyecanı Isparta'da göremedik. Tabiki de yeni dönemde başarısızlığını istemeyiz. Ama herkes kime oy verdiğini de hesabını seçimi beklemeden sormalıdır. Belediye başkanın taahhütlerinin takipçisi olacağız.

Yusuf Ziya Günaydın bize bazı kelimelerde bulunmuş. "Isparta ayaklar altında aldım onları demiş. MHP'yi İstanbul'da Halkın Demokratik Partisi bile geçti. Bizde Türkiye MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP'yi ayaklar altına aldı diye mi konuşalım. Bence bu duruma bir göz atsınlar" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum