Özel ve Aybatılı Isparta'nın Sorunlarını Konuştu

Parti Milletvekili Recep Özel, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette gündeme ilişkin konular görüşüldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2012 18:57
Özel ve Aybatılı Isparta'nın Sorunlarını Konuştu

Esnaf Odalarını ziyaret eden Milletvekili Özel, Aybatılı ile sorunları konuştu. Milletvekili Özel, üniversite öğrencilerinin Isparta’dan gittikleri andan itibaren hemen hemen her sektörde yüzde 25 düşüş olduğunun altını çizdi. Esnafın sorunlarını bildiklerini belirten Özel, çözüm için de hükümet olarak mücadele ettiklerini söyledi.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel: “Benim ve arkadaşlarımın bir projesi var. Birliktelik projesi, bunun için de motivasyonunun bozulmaması gerekiyor. Kimse moralini bozmasın samimiyetimle söylüyorum ki Isparta emsal illere oranla hem ekonomisi hem de coğrafyası son derece iyi. Yaptığımız açıklamalar ile kötü hava yaymayalım. İl dışından gelen yatırımcıyı kaçırtmayalım” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı’da, esnafın çok büyük sıkıntılarının olduğunu ve bunların çözülmesini istedi. Başkan Aybatılı, konuşmasında bilinçli üretim ve kaliteden bahsetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.