Özel: Yerelde Sen Ben Kavgasına Girmeye Lüzum Yok

AK Parti Milletvekili Recep Özel, CHPnin yeni seçilen İl Başkanı Vedat Şenol'u ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Temmuz 2012 16:01
Özel: Yerelde Sen Ben Kavgasına Girmeye Lüzum Yok

AK Parti Milletvekili Recep Özel, CHP’nin yeni seçilen İl Başkanı Vedat Şenol’u ziyaret etti. Özel, Isparta’da tüm partilerin il başkanlarıyla bir masada toplanıp, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak istediğini söyledi. O teklifini Şenol’a da iletti

TBMM’nin tatile girmesinin ardından memleketi Isparta’da yoğun bir ziyaret programı gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Recep Özel, CHP’nin yeni seçilen İl Başkanı Vedat Şanol’u ziyaret etti.

Hoş bir sohbet ortamının oluştuğu ziyarette Milletvekili Recep Özel, il başkanlığının zor bir görev olduğunu söyledi. Buna karşılık Şenol, “ İl başkanı seçildikten sonra ev hayatımı unuttum. İl başkanlığı çalışırsanız zor. Çalışmazsanız çok kolay” dedi.

Recep Özel, Isparta’da tüm partilerin il başkanlarıyla bir araya gelmek istediğini belirterek, Şenol’a teklif sundu. Şenol da “Tabi olabilir. Isparta için ne yapılabilir bunları konuşalım. Ucuz politika yapmayalım” dedi. Buna karşılık Özel, “Yerelde sen ben kavgasına girmeye lüzum yok. Herkesin gayesi Isparta’ya iyi bir şey yapmak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.