Özel'den Barida Otel'e Ziyaret

Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Barida Otel Sahibi Sami Öngör'ü ziyaret etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2012 13:27
Özel'den Barida Otel'e Ziyaret

Hafta sonunda Isparta’da bir takım ziyaretlerde bulunan Ak Parti Milletvekili Recep Özel, İl Yönetim Kurul üyesi Kamil İnci ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Barida Otel Sahibi Sami Öngör’ü ziyaret etti.
Barida Otel Sahibi Öngür, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şimdiye kadar tanıtım için büyük çalışmalar yaptıklarını ve reklam sezonu geçirdiklerini söyledi.

Öngör, Isparta’nın daha çok tanınması için çalışmalar yapılması gerektiğini vurgulayarak, “Isparta’yı turizmde nasıl yüksekleri çıkarabiliriz bunun gayrete içerisinde olmak zorundayız. Geçtiğimiz günlerde İzmir’de bir fuara katıldık. Bizden başka kimse yoktu. Tek başımıza bayrak salladık. Isparta’da daha çok etkinlik yapılırsa, şehir dışında düzenlenen fuarlara katılım yüksek olursa, Ispartamızın daha çok adını duyurabiliriz” dedi.
Yerli ve yabancı turist çekmek için birlikte daha çok çalışmalar yapılması gerektiğini vurgulayan Öngör; “Isparta’nın bir çok görülebilecek güzel yerleri var. Davraz Kayak Merkezi’ni daha bilmeyenler bile var. Biz tanıtım yaptığımızda hem otelimizi hem de şehrimizin gezip görülebilecek yerlerini tanıtıyoruz” dedi.

ISPARTA’YA YAKIŞIR BİR OTEL
Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta’ya yakışır bir yatırım yaptığından dolayı Sami Öngör’e teşekkür ederek, her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum