Özel'den CHP İl Başkanına Sert Cevap

Özel'den CHP İl Başkanına Sert Cevap

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2019 10:09
Özel'den CHP İl Başkanına Sert Cevap

CHP Isparta İl Başkanı Ahmet Kürkçü, 23 Haziran'da yapılan İstanbul seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada isim vermeden, AK Parti'nin YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel'i ''İstanbul seçimlerini iptal ettirenlerin sesi, soluğu çıkmıyor' ifadeleriyle eleştirmişti.

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü'nün bu sözlerine AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Özel'den yanıt gecikmedi.

23 Haziran seçimlerinden sonuç çıkarak, bir alan oluşturmanın yanlış olduğunu vurgulayan Milletvekili Özel, "Biz birbirimizi tanıyoruz ama gördüğüm kadarıyla bizi Isparta'da tanımayanlar var. Isparta'da siyasi partinin bir il başkanı İstanbul seçimlerini iptal ettirenin sesi soluğu çıkmıyor demiş. Bizim sesimiz de soluğumuz da çıkar ama sonra kaçacak delik ararsın. Bir tane il genel meclis üyen yok, bir tane belediye meclis üyen yok, Isparta Belediyesini AK Parti kazandı. Türkiye'de iktidar biziz, hükümet de biziz. 23 Haziran seçimlerinden bir netice çıkararak, kendinize bir alan oluşturamazsınız. Dünya liderimiz, Cumhurbaşkanımız, teşkilatlarımız, milletvekillerimiz ve halkımız olduğu sürece biz hizmet üretmeye devam ederiz. Siz laf üretmeye devam edersiniz" dedi.

* "Isparta'da bir dikili taşınızı gösterin alkışlayalım"
"Isparta'da bir dikili taşınızı gösterin alkışlayalım" diyen Milletvekili Recep Özel, artık Isparta siyasetinde kısır çekişmelerin bir kenara bırakılması gerektiğinin altını çizdi.

Milletvekili Recep Özel konuşmasında şu görüşlere yer verdi: "Biz vatandaşımızın ayağına giderek hizmet üretmeye devam edeceğiz. Biz Koçtepe'de kaç oy çıkıyormuş, başka bir yerleşim yerinde bize az oy çıkıyormuş. Ona göre hizmet etmeyiz. Biz bu aşkla çalışırken öyle kısır siyasi çekişmelere girmeyiz. Bunu takdir edecek olan vatandaşımızdır. Isparta'da güzel bir iklim oluşturmak istiyoruz. Güzellikler yapalım istiyoruz. Bu güzellikler üzerine bizi çirkin işlere çekmeyin istiyoruz. Ben Recep Özel olarak bu memlekette 17 yıldır siyaset yapıyorum. İl Başkanlığı yaptım. 4 dönemdir milletvekiliyim. Yaptıklarımız var yapamadıklarımız var, hepsi ortadadır. Ama Isparta'da sizin bir dikili taşınız dahi yok. Isparta'da bir dikili taşınızı gösterin alkışlayalım. Isparta'yı daha ileriye götürmek için çalışalım. Çok güzelliklerimiz var. Bu nedenle Isparta'yı bir çekim merkezi haline getirmeliyiz. Enerjimizi buna harcamalıyız. Bize düşen bunları yapmak. Siyaseten kısır çekişmelere girmeden, Isparta'yı kalkındırmak için bir gayret içerisinde olmalıyız"

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum