Özel'den Günaydın'a Salvolar

AK Parti Milletveikili Recep Özel, partisinin bayramlaşma programında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı sert ifadelerle eleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ağustos 2013 11:53
Özel'den Günaydın'a Salvolar

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Recep Özel partisinin İl Merkezinde düzenlenen bayramlaşma programında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı sert ifadelerle eleştirdi.

Milletvekili Özel, Başkan Günaydın'ın 'Babam bile geçmiş olsun diye aramadı' sözlerini hatırlatarak "Buradan bir kez daha geçmiş olsun diyelim. Her fırsatta Babam Bile aramadı diyordu. İnşallah bir daha yaşanmaz. Bunlar boşa giden kaynaklar" diye konuştu.ajans32

Bu tür felaketlerden mutluluk duymalarının mümkün olmadığını kaydeden Özel, "Biz bu tür felaketlerden mutluluk duymayız. Bizim itirazımız; Günaydın kendi başına hareket ediyor, kimseyi dinlemiyor. Bizim itirazımız buna. Biz Günaydının üslubunu ve yönetimini eleştiriyoruz. Belediye meclisini dinlesin, sivil toplum kuruluşlarını dinlesin" dedi.
ajans32
Günaydın'ın 60 yıllık asfalt, 300 yıllık gökkubbe gibi ifadelerini abartılı bulduğunu kaydeden Milletveikili Özel, "Boyunun ölçüsüne göre konuş. Sözlerinin kalibresi yüksek olsun" diye konuştu.ajans32 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum