Özel’den Öner’e Bayramlık Tavsiye

Bayram ziyareti için CHP İl Merkezine giden AK Parti hyeti ile CHP arasında ilginç diyaloglar yaşandı. İşte Milletvekili Recep Özel’in, CHP’li Milletvekili Ali Haydar Öner’e bayramlık tavsiyeleri.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2012 13:07
Özel’den Öner’e Bayramlık Tavsiye

Kurban Bayramı atmosferi siyasilerin arasında da ilginç diyaloglara sahne oldu. Bayram ziyareti için CHP İl Merkezine giden AK Parti heyeti, CHP’lilerle bayramlaştı. İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Merkez İlçe Başkanı ve parti yöneticilerini, CHP adına İl Başkanı Vedat Şenol ve Milletvekili Ali Haydar Öner karşıladı.

Ziyaret boyunca gerek AK Parti gerekse CHP kanadı bol bol espri yaparak ortamın yumuşak kalmasını sağladı.

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Biz öyle bir siyasi edebe sahibiz ki, il başkanlarımız varken bize söz düşmez” diyerek topu önce il başkanlarına attı.

Ev sahibi İl Başkanı Vedat Şenol, “Bayramda birlikte olmak en hayırlısıdır. En güzelidir. Size teşekkür ediyoruz, iyi ki geldiniz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş da “Bayramlar mutluluğun paylaşıldığı günlerdir. İnşallah bu güzellikler devam eder” diye konuştu.


Sık sık Ali Haydar Öner’le tartışma yaşayan AK Parti’li milletvekili Recep Özel’de konuşmasında Öner’e tavsiyelerde bulundu.
Özel, “Ben bir milletvekili olarak herhangi bir genel başkana laf etmeyi hadsizlik bilirim. Genel başkanlar kendi düzeyinde birbirlerini eleştirebilir. Ama bizler milletvekilleri olarak genel başkanlara laf etmemeliyiz diye düşünüyorum. Benim sayın Öner’e de tavsiyem budur” dedi.
Özel, Öner’e seslenerek “Biz siyasette sizden daha tecrübeliyiz. Siz de bürokraside bizden daha tecrübelisiniz. Sizleri seviyoruz” dedi.

Ev sahibi Milletvekili Ali Haydar Öner’de “Burada demokratik siyasal yaşamın bir gereği yerine getiriliyor. Ben halkımızdan CHP adına yetki isterken, şunu konuşurum bunu konuşmama, şunu eleştiririm bunu eleştirmeme diye oy istemedim. Ben her zaman doğru bildiğim gerçekleri kimseden korkmadan çekinmeden söylemek için oy istedim” dedi.

Milletvekili Ali Haydar Öner Başbakan Erdoğan’ın makamına saygı duyduğunu kaydederek “Sayın Başbakan daha belediye başkanı bile değilken, ben Kaymakamdın. Ben Vali olduğum zaman Sayın Başbakan daha Belediye Başkanı bile değildi. Kendisinden de 4 yaş büyüğüm. Ama makamına saygı duyuyorum” dedi.

Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise “Önemli olan bayram ruhu içerisinde ajans32 bulunmamız. Özlenen ortam bu. Seviyesiz üsluplardan uzak olmak durumundayız. Bayramınızda bize yer verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Bayram ziyareti karşılıklı iyi dileklerle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.