Özel'in Seçim Otobüsüne Çirkin Saldırı

Ak PArti Milletvekili Adayı Recep Özel'in seçim otobüsü geçtiğimiz gün kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2011 08:56
Özel'in Seçim Otobüsüne Çirkin Saldırı

Oy uğruna yapılan çirkin saldırıyı kınayan Recep Özel, “daha öncede MHP’liler Halıkent mahallesinde kadın kolları teşkilatımızla yaptığımız çalışmada bizi sesle ve otobüsleriyle taciz etmişti. Şimdi de seçim otobüsümüz CHP yazılarıyla boyandı. Siyasette kaliteyi AK Parti olarak düşürmeyeceğiz, kaliteyi düşürenleri kınıyoruz” dedi.
Ak Parti Milletvekili Adayı Recep Özel’in seçim otobüsü kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından boyandı. Otobüsün ön kısmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin üzerine yazılan yazıda ‘Deniz, Yusuf, Hüseyin 12 Eylül’ü unutmadık’ ve ‘CHP’ şeklinde sprey boyayla yazılar bulundu. Gece geç saatlerde IITKM binasının yan tarafındaki caddede yapıldığı belirtilirken, Emniyet’e suç duyurusunda bulunuldu.
AK Parti Milletvekili Adayı Recep Özel seçim otobüsünün önünde yaptığı açıklamada, “Seçim başlangıcından itibaren bu sürecin demokrasi şöleni olarak geçmesini istiyorduk. Bu noktada çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Afişlere sokak duvarlarına yazı yazma dönemleri artık geride kaldı. Kim yaptı niye yaptığından ziyade ülkemizin değişik yerlerinde Molotof kokteylleri atılıyor. Bu tür hareketleri kınıyoruz. Birkaç gün önce de Halıkent mahallesinde kadınlar kolumuzla ziyaretlerimizde MHP’nin otobüsleri bizi taciz etti bizde onlara çiçek takdim ettik. 30 bayanla birlikte çalışmalarımızı sürdürürken vatandaşlarımızı da rahatsız ederek yüksek sesle taciz ettiler. Kimin ne hesabı varsa milletimizde hesabı var. AK Parti olarak 4-0 gittikçe başarı hedefimize gittikçe ellerindeki milletvekilliğini başkasına kaptırmamak için bu tür çalışmalara giriyorlar. AK Parti olarak kimseye çatmadan kavga ortamına çekmeden 15 günlük süreci tamamlayacağız. Bunları yapanları kınıyor milletimize havale ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum