Özkul Yoğun Tempo Çalışıyor

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Nuri Özkul, ön seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Özkul, kendi meslek örgütü de olan Eczacılar Odası’nı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2015 12:21
Özkul Yoğun Tempo Çalışıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Nuri Özkul, partisinin ön seçim sürecinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özkul, geçtiğimiz gün, kendi meslek örgütü de olan Eczacılar Odasını ziyaret etti.

Meslektaşları ile uzun süre sohbet eden Özkul, mesleki sorunları yakından bildiğini ve fırsat verilmesi halinde TBMM’de konuyla ilgili ciddi çalışmalar yürüteceğini kaydetti.

Özkul daha sonra Gümüşgün (Baladız) ve Güneykent (Geresin)’de partililer ve halka bir araya geldi.

Özkul konuşmalarında “7 Haziranda AKP'ye dur diyebilmemiz, 29 martta yapılacak olan ön seçime bağlıdır. Biliyorum kafalar bir miktar karışık. Alacağımız oy partimizin imajına bağlı olduğu kadar, adaylarımızın kim ve nasıl biri olduğuna da bağlıdır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.