Özmeral Hangi Vanaları (!) Kapattı?

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, AK Parti Eğirdir İlçe Yönetiminden 17 kişinin istifa etmesinin ardından Gülkent’e önemli açıklamalar yaptı. Başkan Özmeral, sert açıklamalarıyla hem muhalefete hem de istifa edenlere yanıt verdi.

Yayınlanma:
Özmeral Hangi Vanaları (!) Kapattı?

Kendisinin tenkite açık birisi olduğuna dikkat çeken Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “İstifa edenler yaptığımız yanlış işi açıklasınlar. Ama açıklayamadıkları da ortadadır” dedi. Belediye olarak kimseye menfaat sağlamayacağını söyleyen Özmeral, “Vanaları kapattım. Bazıları onun için rahatsız oluyorlar” ifadelerini kullandı.

Özmeral konuşmasına şöyle devam etti: “Biz her zaman tenkite hazır bir insanız. Yaptığımız işlerde hangi işse yanlış olan kiminle nasıl bir anlaşmazlık olduysa bunları medeni ölçülerde insanlar nasıl istifa ediyorlarsa rahatlıkla açıklayabilirler. Ancak açıklamadıkları da ortadadır. Çünkü biz hizmet için belediye başkanı olduk. Bizim işlerimiz halkımıza en güzel hizmeti sunmaktır. Halkımız kimin istifa ettiğini, kimin neden istifa ettiklerini biliyorlar. Halkımız yaşanan her şeyi biliyor.”

'Yüreği yeten varsa yaptığı iş yanlıştır desin'

Şeffaf belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini vurgulayan Eğirdir Belediye Başkanı Özmeral, “Yüreği yeten varsa şu yaptığı iş yanlıştır desin. Bunu diyebiliyorsa alnından öperim” diye konuştu.

Özmeral, “Belediyecilik açısından kimseye menfaat sağlamamız söz konusu değil. Biz halkın ve kamu menfaatlerini ön planda tutuyoruz. Biz hizmet yarışı içerisindeyiz. Ama bundan rahatsız olan çok kişi vardır. Belediye’den istediklerini bulamıyor insanlar. Bizde hiçbir şey gizli değil. Her şey açık. İstediklerini alamayan insanlar ve ileride de menfaatleri kesilecek insanlar bizim önümüze set çekmeye çalışıyorlar. Bizim başımız dik, alnımız ak. Biz AK Parti’nin ilkelerine bağlı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aklı selim ve sağduyulu vatandaşlar tarafından çalışmalarımız biliniyor. ” dedi.

'Eğirdirliler Sindiriliyor'

Eğirdir’de ilçe sakinlerinin sindirildiğini iddia eden Özmeral, “Çok sevdiklerini söyleyen kişiler bile bir gizlilik içerisinde istifa ediyorlar. Ama istifa etmeyen ilçe başkanımızı ve onunla hareket eden arkadaşlarımızı tebrik etmek lazım. Dik duruş gösterdiler. Eğirdir’de bir sindirilme hareketi var. Vatandaşlar konuşmaktan korkuyor. Konuşursam bir zarar gelir diye korkuyor. Bu bir sindirilme hareketidir. Sindirilme hareketinin Eğirdir’de olması üzücü bir durum. Düşünmemiz gereken nokta budur. Dik duran arkadaşlara teşekkür ediyorum. Eğirdir’de AK Parti ile Belediye’nin hiç kimseyle problemi yok. Ama bizimle problemi olan insanlar var. Çünkü bunlar menfaat bulamıyorlar artık. İleride her şey gün yüzüne çıkacaktır.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum