Özmeral İle Yola Devam Mı?

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş ve beraberinde ki heyet, adeta Başkan’a yeşil ışık yaktılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mayıs 2013 10:12
Özmeral İle Yola Devam Mı?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Kamil İnci, Yaşar Ünlü ve Emin Korkmaz ile birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etti. İl Başkanı Uzaktaş, “Belediye Başkanımızı seviyoruz, çalışmalarını takdir ediyoruz ve destekliyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Eğirdir’de güzel gelişmelerin yaşandığını belirterek, “Belediye Başkanımız vazifesinin hakkını fazlasıyla vermeye çalışıyor. AK Parti kadroları olarak Başkanımızın yaptığı çalışmaları takdir ediyoruz ve daima destekçisiyiz” dedi. Ak Parti İl yönetim Kurulu üyelerinden İl Başkan Yardımcıları Kamil İnci, Yaşar Ünlü ve Emin Korkmaz, Başkan Özmeral’in yaptığı çalışmaların dikkat çektiğini ifade ettiler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, İl Başkan Yardımcıları Kamil İnci, Yaşar Ünlü ve Emin Korkmaz’a yaptıkları nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti ve memnuniyetini belirtti.

Başkan Özmeral, “Saygıdeğer halkımızın bize verdiği vazifeyi layıkıyla yerine getirmek için gayret gösteriyoruz. Vazifeye ilk başladığımızda çok büyük borçlar vardı, bütün malları hacizliydi. Belediye her yıl zarar eder durumdaydı. Allah’a şükür şimdi Belediyemiz kâr ediyor ve borçları yavaş yavaş ödeniyor. Saygıdeğer halkımızın samimi destekleriyle, Belediyemiz her geçen gün güçleniyor.” dedi.

Ziyarette Başkan Özmeral ile AK Parti İl Başkanı Uzaktaş ve beraberindekiler Eğirdir’de bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Başkan Özmeral ziyaret hatırası olarak Eğirdir’in simgesi kristal elmayı Ak Parti İl Başkanı Uzaktaş’a hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.