Özmeral: 'Yedirtmedik Yedirtmeyeceğiz!'

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral kendisini karalamaya yönelik yapılan yayınlara cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2011 23:34
Özmeral: 'Yedirtmedik Yedirtmeyeceğiz!'

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“ÖZMERAL VE EMİN ABİSİ” başlıklı yazıyı yazan Kadir EKEN kimdir?

Lider Gençlik Spor Kulübü adı altında Essan İş Hanı bodrum katında ücretli olarak spor çalışmaları yaptıran Kadir Eken isimli şahıs önceki dönemde Eğirdir Belediyesi Gölbelde Limited Şirketinde 15.04.2008 tarihinde işe başlamış, uzun zamandır işe gelmediği ve vazifesini yapmadığından 04.04.2011 tarihinde işine son verilmiştir.

Göreve geldiğimiz zamandan buyana kendisine sözlü olarak defalarca işe gelmesi konusunda telkinde bulunulmuş zaman zaman vazifeler kendisine verilmiştir. Verilen hiçbir vazifeyi yerine getirmemiş ve işe gelmemekte ısrarcı olmuştur.

Diğer bir tabirle bankamatikçi yani işe gelmeden ay sonunda maaşını alan kişi durumunda olmak için inat etmiştir. 04.04.2011 tarihinde bu tutumundan dolayı Kadir Eken’in, Gölbelde LTD. ŞTİ.’deki görevine son verilmiştir.

İşine son verilmesinden dolayı hissiyat içerisinde bulunan Kadir Eken, gerçekle bağdaşmayan konular üzerinde açıklama ve yorumlar yaparak halkımızı yanlış yönlendirmeye çalışmaktadır. Eğirdir Belediye Başkanlığı yönetimi olarak, halkımızın hakkını kimseye yedirmediğimizi, yedirtmeyeceğimizi bir defa daha ortaya koymuş bulunmaktayız. Konuyu halkımızın takdirine bırakıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum