Özmeral’den Bayrak Jesti

Eğirdir’de eğitim öğretime yeni başlayan Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na ziyarette bulunan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, okulun ilk öğrencileri ile derse girdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ekim 2013 15:21
Özmeral’den Bayrak Jesti

Öğrencilerle birlikte ders dinleyen Başkan Özmeral, bütün okullara ziyarette bulunarak hediye ettiği Ayyıldızlı Türk Bayrağı’nı Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı aynı zamanda Sosyal Hizmetler Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Muammer Salim, Yüksekokul Sekreteri İlksel Bağcı, Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Özel Eğitim Uzmanı Sinan Tarkan Aslan ve Öğretim görevlisi Muhammet Bener ile öğrencilere teslim etti.

Öğrencilerle kısa süre sohbet eden Başkan Özmeral, akşam saatlerinde yaşanan servis sıkıntısının giderilmesi için S.S. 21 Nolu Şehiriçi Toplu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Selahattin Kanlı’yı arayarak okula davet etti. Okul idareci ve hocalarının bulunduğu görüşmede öğrencilerin ulaşımda sıkıntı yaşamaması için görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Özmeral, Şehiriçi Toplu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Selahattin Kanlı’ya duyarlı yaklaşımından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.