Özmeral’den Kopamıyorlar

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi’yi Eğirdir’de misafir etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2012 10:43
Özmeral’den Kopamıyorlar

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi’yi Eğirdir’de misafir etti.

Eğirdir elmasını beğenen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, elmanın güzel bir meyve olduğunu ve Eğirdir elmasının farkının anlatılması gerektiğini belirtti.

İslamköy Belediye Başkanı Lokman Gökmen’in cenaze merasimine katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi Pazar günü Eğirdir’de Osman Nuri Özmeral’in misafiri oldu Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, İl yönetim kurulu üyeleri ve Milletvekili Recep Özel’in de birlikte olduğu Yeşilada’daki yemekte Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i önceden tanıdığını ve Eğirdir’e gelmek için çok niyet ettiğini ancak bugün nasib olduğunu belirterek, “Eğirdir gerçekten çok güzel ve bereketli bir yer. Eğirdir’de Ak Partimizin güçlü ve birinci parti olması ile teşkilattan gelen yakından tanıdığımız ve sevdiğimiz Belediye Bakanımızın gayretli çalışmaları bizleri sevindiriyor. Allah nasib ederse Eğirdir’e tekrar geleceğim” dedi.

Eğirdir’le ilgili konuların da görüşüldüğü ziyarette Başkan Özmeral, birlikte olmaktan ve ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi’ye, İl Başkanı Nuri Uzaktaş’a, Milletvekili Recep Özel’e ve İl Yönetim Kurulu üyelerine belirterek samimi ifadelerle teşekkür etti.

Milletvekili Recep Özel, “Başkanımız çalışıyor. Şimdi sanayinin yollarını yapıyor. Seçim zamanı bakımsızlıktan ve geçmişin ihmalinden girmekte zorlandığımız sanayide şimdi esnaf seviniyor. Allah razı olsun diyor” diyerek Başkan Özmeral’e destek çıktı.  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi’nin uğurlanmasından sonra İl Başkanı Uzaktaş, milletvekili Recep Özel ve beraberindekiler toplu halde Yeşilada’da önceden İzci Evi olan şimdi Eğirdir Nafiz Yürekli Anadolu Otelcilik ve Turizm Okulu’nun çalıştırmakta olduğu Aile Çay Bahçesini ve kapalı mekânını gezdiler. Ziyarette, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Dinçer ve İl Genel Meclis üyesi Kamil Göncü de hazır bulundular.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.