Özmeral’den Projeye Destek

SDÜ Eğirdir Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencilerinin hazırladığı Sosyal sorumluluk Projesine Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral tam destek verdi.

Yayınlanma:
Özmeral’den Projeye Destek

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencileri Hatice Yılmaz, Neslihan Yıldız, Ümmü Gökoğlu, Mustafa Ekşi birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.
Yüksekokul öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında anasınıfı çocuklarına, kişiliklerinin gelişmesinde faydalı olacakları boyama kitabı ve oyun seti hediye ederek onlarla birlikte olacak. Proje kapmasında anasınıfı öğrencilerine dağıtılacak boyama kitabı ve oyun setleri Eğirdir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Yüksekokul öğrencilerinin ilçedeki anasınıfı çocuklarına sahip çıkmasının çok güzel ve faydalı bir proje olduğunu söyledi.

Başkan Özmeral, “Eğridir’de Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz güzel çalışmalar yapıyorlar. Belediye olarak biz de onları destekliyoruz. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımıza destek çıkıp onların kişiliklerinin gelişmesinde faydalı olacak işler yapılacak. Yüksekokul öğrencilerini kutluyorum” dedi.

Başkan Özmeral, Yüksekokul ve öğrenci sayılarını ile ilgili bilgi alışverişinde bulunarak, “Eğirdir Meslek Yüksek Okulumuzda yeni bölümlerin açılması ve öğrenci sayısının artması bizleri çok sevindiriyor” diyerek öğrencilere Belediye olarak desteklerinin her zaman devam edeceğini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.