Özmeral’i Herkes Takdir Ediyor

AK Parti Isparta Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ağustos 2013 17:44
Özmeral’i Herkes Takdir Ediyor

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in yaptığı çalışmaları zaman zaman takibettiğini ve hizmetlerini yakınen bildiğini belirten AK Parti Isparta Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Başkanımıza destek ziyaretinde bulundum.

Başkanımızın partili, partisiz her kesime hizmet ettiğini biliyoruz. Partili partisiz herkesin Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’i takdir ettiğini de biliyoruz. Eğirdirli’ye hizmet eden Belediye Başkanımızı hizmetlerinden dolayı tebrik ediyor ve sonuna kadar destekliyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.

AK Partili Isparta Milletvekili Bilgiç, “Vatandaşımızın nabzını tutuyoruz. Partili Partisiz herkes Başkanımızı seviyor, çalışmalarını takdir ediyor. Eğirdir’de vatandaşımız ne istiyorsa o olur. Bir yönetim koltuğundaysanız, sizinle paralel düşünenler olabilir, farklı düşünenler de olabilir.

AK Parti camiası olarak Milli İrade’ye saygı gösterdiğimiz için her türlü yapıcı eleştirileri değerlendiriyor, hoşgörü ile yaklaşıyoruz. Eğirdir’de herkes Belediye hizmetlerinden sonuna kadar memnun. Başkanımızı bu hususta sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

Isparta il ve ilçelerinde aday olduğunu veya aday adayı olduğunu söyleyerek çeşitli girişimlerde bulunanlara yönelik de açıklama yapan Milletvekili Bilgiç, “Adaylık için bugün konuşmak çok erkendir. Önemli olan insana güzel hizmet etmektir.

İstişareler neticesinde ortaya çıkan karar bizlerin ortak kararı olacaktır ve AK Parti’de herkes bu karara uyar ve sonuna kadar arkasında durur. Bazı Büyükşehir Belediye Başkanı adayları haricinde illerin ve ilçelerin adayları parti tüzüğümüze göre açıklanacaktır. Piyasada dolaşanlar, yok efendim beni şu görevlendirdi, yok efendim beni bu atadı diyenleri ve aday olmayı arzu edenleri görüyoruz.

Erken çıkan çabuk yıpranır. Zamanı geldiğinde AK Parti’miz karar verir ve bu karara hep birlikte sahip çıkılır. Talip olan bütün arkadaşlarımızın, millete yapılan hizmette bir payı olmalıdır.” dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in ziyaretinden ve yaptığı açıklamalarından dolayı memnuniyetini belirtti. Başkan Özmeral, “Milletvekilimiz fırsat buldukça ilçemize geliyor ve bizleri ziyaret ediyor. Çalışmalarımıza ve hizmetlerimize destek veriyor. Kendisine ziyaretlerinden dolayı, güzel açıklamalarından ve bizlere her zaman sahip çıkmasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Özmeral, aldığı vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Yaptığımız her iş ve işlemi, tarafsız bir şekilde hiçbir ayrım yapmadan halkımız adına gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız iş ve işlemlerin takdir görmesi bizleri daha çok sevindiriyor ve gücümüze güç katıyor” açıklamasını yaptı.
Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in ziyaretinde İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kamil Göncü de hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum