Özrü Kabahatinden Büyük

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendisini sert dille eleştiren ve muhalefet olanlara cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2013 09:59
Özrü Kabahatinden Büyük

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendini sert dille eleştiren AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş’a aynı sertlikle cevap verdi.

Başkan Günaydın: “Ben Ak Partili Belediye Başkanı Hasan Balaman’dan, Belediye’yi borç batağından aldım. 125 milyon TL borçtan, bugün 40 milyon TL borç var. Torba yasasına göre devlete olan borçlarımızı her ay düzenli olarak ödüyorum. AK Parti İl Başkanı benim yalan söylediğimi borç ödemediğimi, 40 milyon TL sigorta borcum olduğunu söylüyor. Halbuki Isparta’da ki tüm belediyelerin sigorta borcu 33 milyon TL’dir. Nasıl olurda benim 40 milyon TL sigortaya borcum olur. Bu tamamen siyasi bir polemiktir. Ben halkın belediye başkanıyım.

Onlara da onların çocuklarına da hizmet ediyorum. Eğer bir başarı varsa teşekkür edilmesi lazım. Böyle çirkin siyaset olmaz. Özrü kabahatinden büyük, sizin iktidarınızın Belediye Başkanı, belediyemizi batırdı. Devlete olan borçlarını ödemedi. Hiçbir müfettiş gelmedi. Bana ise ayda 1 yada 2 defa müfettiş geliyor. Hatta Belediye’mize operasyon yapılarak 22 personelimizi aylarca cezaevinde tuttular. Benim Belediyem şeffaf bir belediyedir.

Isparta Belediyesi 22 ayda 52 milyon TL borç ödedi. 2013 yılında 20-25 milyon TL’lik yatırımlarda yapacağız. Bunların içinde fabrikalarda olacaktır. ADAYMI? Tekrar aday olacak mısınız sorusuna ise Günaydın, “Benim yatırımlarım ve çalışmalarım devam ediyor. Şu anda bir şey söylemem mümkün değil. Halk karar verir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum