Özsavlu Emrespor'un Sportif Menajerliğe Getirildi

Emrespor Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, ASKF Başkanı Mustafa Özsavlu’yu Sportif Menajerliğe getirdiklerini bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2012 17:12
Özsavlu Emrespor'un Sportif Menajerliğe Getirildi

2012-2013 Futbol Sezonu’nda Spor Toto 3. Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Emrespor, ilk transferini Mustafa Özsavlu’yu Sportif Menajerliğe getirerek yaptı.

Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şube Başkanı Mustafa Özsavlu’yu işbaşına getirerek ilk transferlerini yaptırdıklarını bildirdi.

Çalışkan, “Yeni sezonda uzun yıllar antrenör ve yöneticilik yapan Mustafa Özsavlu ile çalışacağız. Profesyonel lige çıktık, profesyonel insanlarla çalışacağız” dedi.

Önümüzdeki yıl takımı çalıştırmak için bir çok antrenörün haber gönderdiğini de söyleyen Başkan Çalışkan, “Ayrıca bir çok futbolcu da Emrespor formasını giymek için bizleri arıyor. Bu ilgi bizleri sevindiriyor. Ancak kulüp yapımıza uygun ve bizi hedefe götürecek isimlerle yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum