Özür Öyle Olmaz Böyle Olur

Saadet Partisi il Divan toplantısında konuşan Güldal ülke gündemine değindi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2013 15:30
Özür Öyle Olmaz Böyle Olur

Güldal konuşmasında, “Bugün divan toplantımıza hoş geldiniz. Hayırlara vesile olsun. Değerli kardeşlerim diye sözlerine başlayan Güldal Ülkemizde öyle hızlı gündemimiz değişiyor ki divan toplantımızda neyi değerlendiririz; diye düşündüğümde Çanakkale şehitlerimizi yağ ederiz diye düşünüyordum. Birkaç gün sonra terör örgütü liderinin talimatı ile PKK’nın mitingleri Türkiye’nin gündemine oturdu, onu değerlendiririz düşünürken bin gündür beklenen özür.

Kamuoyu tartışmadan akabinde İsrail’den geldi. Bir hafta içerisinden böyle önemli 3 tane gündem ne tesadüf ne tevafuklar var ki bu işin içerisinde 22 mayıs 2010 günü mavi Marmara gemisini Antalya limanın dan uğurlandı.Hazırlıklar yapılırken gün boyu orada hareketlilik yaşandı .Bu gemiye bir grup millet vekili’nin de bineceğinden bahsediliyordu; son anda ne oldu ,neler oldu kimler müdahale etti gemiye binmediler.Bizim tanıdığımız millet vekillerde vardı.

Gemi açık denizde diğer ülkelerden gelecek gemileri bekledi 30 mayıs günü Gazne’ye doğru yaklaştı ve gemiye taciz başladı.31 mayıs da ise gemiye hem botlarla hemde havadan indirme yapmak suretiyle orada insanlarımızın bir kaçını şehit yaptılar , büyük bir kısmına işkence yaptılar. Gemiyi alıp hayfa limanına çektiler insanlarımızı esir aldılar.

Ne yazık ki ülkede o gece cumhurbaşkanı yok, başbakan yok ,milli savunma bakanı yok diş işleri bakanı yok ,genelkurmay başkanı yok ne büyük tesadüf değimli, geliyoruz PKK Mitinglerinin bir gün sonrasına bin gündür dilenmeyen özür dileniyor ne büyük tesadüf halbuki biz neyi konuşacağız Türk bayrağı bulunmayan PKK bayraklarıyla donatılmış terör örgütü elebaşının posterleriyle donatılmış meydanlara çıkılmış daha vahimi Kürdistan yazılı tişörtler giydirilen gençlerimi konuşacağız neresi bu Kürdistan iktidara diyeceğiz ki siz bunun neresindesiniz bunları konuşacağız ama bunları konuşmaya fırsat bulamadan İsrail’den özrü geldi. Peki bu özür bu milletin incilen itibarını telafi edecek mi akan kanları telafi edecek mi giden canlar ne olacak bakın İsrail den nasıl özür diletilir hani şu abluka altındaki Gazze var’ya tünellerden nefes alabilen gazne son İsrail saldırısında İsraillin kendisine kurmuş olduğu emniyet şeridini delerek uğut füzelerini indirmeye başladığında İsrail devlet başkanı 24 saat sınaklar’da kaldı. Özür böyle diletilir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum