Özverili Çalışma Sürecek

Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya Belediye Başkanlığı görevinde ikinci dönemi başlarken yapılan çalışmaların bir raporunu sundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ağustos 2014 12:12
Özverili Çalışma Sürecek

Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya iktidar partisi olmamalarına rağmen Aksu’nun son derece önemli sorunlarına el attıklarını söyleyerek “Aksu halkı ile birlikte ikinci dönem belediye başkanlığımızı da aynı şekilde özveri ile çalışarak geçireceğiz” dedi.

Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya ilk 5 yıllık dönemini tamamladıktan sonra ikinci dönem 5 yılda da hizmet etmek için yeniden seçildi. Bu güne kadar yapılan çalışmaların bir raporunu sunan Belediye Başkanı Ali Kaya “Muhalefet partisi olmamıza rağmen Aksu halkı ile el ele vererek önemli işler yaptık bu çalışmaları aynı şekilde sürdürmeye kararlıyız” diye konuştu.

Bugüne kadar Belediye olarak 5 dere ıslah çalışması, peyzaj düzenlemesi, 1400 metre kanalın korunmaya alınması, 18 kilometrelik kanalizasyon çalışması gibi Aksu için önem arzeden işler yaptıklarını belirten Kaya “yapımı devam eden belediyeye ait 500 metrekarelik düğün salonunda son aşamaya geldik. Aksu Belediyesine bir kamyon, bir kepçe, bir hizmet aracı kazandırdık. Aksu’ya daha ghüzel hizmetler vermek için önümüzdeki 5 yılı planlayarak yola çıktık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.