Özyürek'ten Cevap Gecikmedi

Gazeteci Tuna Ünal'ın, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şube Başkanı 'Derhal İstifa etmeli' isimli köşe yazısına Dernek Başkanı Mahmut Özyürek'ten cevap geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2012 15:10
Özyürek'ten Cevap Gecikmedi

Gazeteci Tuna Ünal'ın, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şube Başkanı 'Derhal İstifa etmeli' isimli köşe yazısına Dernek Başkanı Mahmut Özyürek'ten cevap geldi.

İŞTE ÖZYÜREK'İN MADDE MADDE AÇIKLAMALARI

"1-ADD Şube Başkanını İstifaya çağırmak ancak ADD üyelerinin görev, sorumluluk ve yetkisindedir.

2- ADD Şube Başkanı 17 Mart 2012 de Yapılan Genel Kurulda Katılanların Oybirliği ile Seçilmiştir.

3- ADD şuba başkanı ne şakir Aksöz e ne de B.Aygün e "durduk yere" yani ortada fol yok- yumurta yokken eleştirmiş gibi bir yanılsama yaratmanızdaki amacı çok iyi anlıyorum.

4- Şakir Efendinin bu günedeğim hakkımda yaptığı karalama, kampanyasını açın bir okuyun. Aramanıza da gerek yok internette arama motoruna Ş.Aksöz-Özyürek yazın yeterli.

5- Yani eline kalem alan, gazetede köşe kapan her tüden zevat Mahmut ÖZYÜREK e hakaret edebilir, aslı astarı olmayan, bilgi ve belgeye dayanmayan safsataları yazabilir, çamur atabilir. AMA Mahmut Özyürek bunlara yanıt verirse "vay senmisin yanıt veren diye yeniden saldırılır" BEYLER ŞAMAR OĞLANI FALAN DEĞİLİZ. BİLGİ VE BELGE İLE -YAPICI ELEŞTİRİ YAPANIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR. ama BELGESİZ-BİLGİSİZ, MESNETSİZ ELEŞTİRİYİ, KARALAMAYI, ÇAMUR ATMAYI MESLEK HALİNE GETİRENLERE DE SÖYLENECEK BİR ÇİFT SÖZÜMÜZ OLSUN BİZİM DE. İZNİNİZ OLURSA(!!!!)

6-Gerek "entellektüel fahişe" gerekse "cibilliyetsiz" kelimeleri bana ait de değildir. Tarihte olmuş bir olayın aktarımı, ve bir fıkra nın başlıklarıdır. Beyler neden üstlerine alınıyorlar ki? ADD nin ne yaptığına gelince. ADD nin bir tüzüğü var. Bu tüzükte şubenin neler yapacağı/ yapamayacağı yazılıdır. ADD ısparta şubesi de çalışmalarını o tüzüğe göre yürütür. Tüzüğe aykırılığın hesabını ADD üyeleri ve ADD Kurultay ı sorar. 7- ADD ne yapmalıydı? Yani Atatürk ve Cumhuriyetle savaşmaya yeminli kimi inkarcıların yaptığı yasa dışı kanunsuz eylemleri alkışlamalımıydı? Yoksa yasal düzeyde bu kalkışmalara karşı mücadelemi vermeliydi. Biz ikincisini yapıyoruz.

8- ADD Isparta Şubesi bu yasal mücadeleyi "ADD GENEL MERKEZ GENEL YÖNETİM KURULUNUN, ADD ISPARTA ŞUBE BAŞKANINA "YETKİ DEVRİ" İLE YAPMAKTADIR. YANİ ADD GENEL MERKEZİ KONU İLE İLGİLİ YETKİLERİNİ , ADD ISPARTA ŞUBE BAŞKANINA DEVRETMİŞTİR. HANİ İHRAÇ -MİHRAÇ- TAN SÖZEDENLERE YANIT OLUR DİYE AÇIKLAMA GEREĞİ DUYDUK. 9- BİR KEZ DAHA HATIRLATALIM. KİMSEYEKARŞI DURDUK YERE BİR ŞEY SÖYLEMİŞ/YAZMIŞ DEĞİLİZ. AMA İFTİRA KARALAMA, ÇAMUR ATMA, KARŞISINDA DA ELLERİMİZİ OVUŞTURACAK KADAR "ÖZÜRLÜ" DEĞİLİZ.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum