PAGUK’tan Terörle Mücadeleye Destek

PAGUK’tan Terörle Mücadeleye Destek

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2016 11:17
PAGUK’tan  Terörle Mücadeleye Destek

Süleyman Demirel Üniversitesi Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Kulübü (PAGUK) Öğrencileri terörler mücadele kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki asker ve polislere gönderilmek için toplanan yardımların ulaştırılması için Emniyet Müdürü Halil Altan’dan destek istedi. PAGUK tarafından hazırlanan yardım kolilerinin içinde öğrencilerin asker ve polislere yazdığı mektuplarda bulunuyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Kulübü (PAGUK) Öğrencileri geçtiğimiz aylarda başlatmış oldukları örnek projelerini tamamlayarak projelerine olan katkılarından dolayı İl Emniyet Müdürü Halil Altan’ı makamında ziyaret etti.

Örnek bir sosyal sorumluluk projesi hazırlayan kulüp üyeleri geçtiğimiz aylarda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizde bulunan bazı il ve ilçelerimizde kamu güvenliğini tesis etmek üzere Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatı mensuplarının birlikte icra ettikleri terörle mücadele operasyonlarda görev alan personel için içerisinde temel ihtiyaç malzemeleri olan iç çamaşırı, çorap, eldiven, sabun, şampuan, diş macunu ve fırçası, el kremi ve tshirt bulunan destek kutuları hazırlamak üzere örnek bir proje başlatmışlardı.

ÖRNEK PROJE
Geçtiğimiz günlerde tamamladıkları proje kapsamında hazırladıkları destek kutularının terörle mücadele operasyonlarının devam ettiği bölgelerde görev yapan asker ve polislere ulaştırılması için İl Emniyet Müdürü Halil Altan’dan yardım talebinde bulunan kulüp üyeleri kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alaka sebebi ile İl Emniyet Müdürünü makamında ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.
Kulüp üyeleri adına konuşan Mehmet Semih Gülşen Terörle Mücadele Operasyonlarında görev alan Asker ve Polisler için destek kutuları hazırlayarak onların bu operasyonlar sırasında kendilerini yalnız hissetmemelerini ve tüm ülke ve millet olarak her zaman onların yanlarında olduklarını hissettirmek istediklerini, bu amaçla hazırladıkları projeye Isparta Esnafı ve Üniversite Öğrencilerinin büyük katkı sağladıklarını belirtti.

600 DESTEK KUTUSU HAZIRLANDI
Proje kapsamında hazırlanan destek kutularının içerisine ayrıca öğrenciler tarafından bölgede görev yapan asker ve polislere hitaben yazılan mektupların da konulduğunu belirterek hazırladıkları yaklaşık 600 adet destek kutusunun operasyonların devam ettiği il ve ilçelerde görev yapan Asker ve Polislere ulaştırılmasındaki katkılarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Kulüp üyelerinin ziyaretinde bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Halil Altan, bu anlamlı proje için öncelikle projeyi hazırlayan PAGUK üyesi öğrencilere ve katkılarını sunan herkese teşekkür etti. Şair Necip Fazıl’ın belirttiği "kim var! " diye seslenilince, sağına ve soluna bakınmadan, fert fert "ben varım!" cevabını veren, her ferdi "benim olmadığım yerde kimse yoktur!" duygusuna sahip bir dava ahlâkını pırıldatıcı bir gençlik” sözünü hatırlatarak PAGUK üyelerinin örnek bir proje hazırladıklarını ve kendisinin de bu projeye katkı vermekten dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

ISPARTA DEVLETİNE MİLLETİNE BAĞLI BİR İL
Isparta ilinin Devleti ve Milletine bağlı bir il olduğunu, Terörle Mücadele Operasyonlarının başladığı günden bu yana tüm vatandaşların bu operasyonlarda görev alan Asker ve Polisler için elinden gelen her türlü katkıyı verdiğini, bu kapsamda tonlarca elmanın ve diğer kamu kurumları tarafından hazırlanan destek kolilerinin bölgeye gönderildiğini hatırlatarak bu katkıların unutulmaması gerektiğini belirtti.
Hazırlanan destek kutularının kendilerine birer emanet olduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Halil Altan en kısa sürede emanetlerin yerlerine ulaştırılacağını belirterek kulüp üyelerine tekrar teşekkürlerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.