Pala’nın Başkan Adaylığı Bahçeli’ye Bağlı

4 Mart’ta yapılacak olan MHP Merkez ilçe Başkanlığına aday olmayı düşünmeyen Pala, Belediye Başkan adaylığını düşünüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2012 15:24
Pala’nın Başkan Adaylığı Bahçeli’ye Bağlı

İlçe kongrelerini tamamlayan MHP’de şimdi gözler 4 Mart’ta yapılacak olan ilçe kongresine çevrildi. Mevcut Başkan Ramazan Pala, 4 Mart’ta yapılacak olan MHP merkez ilçe kongresinde aday olmayacağını Manşet Gazetesine açıkladı.

Pala, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden kasabası Sarıidris’e Belediye Başkan Adayı olacağını bu nedenle merkez ilçe başkanlığına aday olmasının siyasi olarak etik olmayacağını söyledi.

Kongre öncesinde düşüncelerini gazetemize aktaran Başkan Pala şunları söyledi “4 Martta yapılacak olan merkez ilçe kongresinde aday olmayacağım, benim aday olmam konusunda Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçelinin dışında hiç kimsenin sözüne itibar etmem, sadece sayın bahçeli seninle devam etmek istiyorum derse o zaman aday olurum aksi halde aday olmayacağım, neden aday olmayacağımı da buradan açıklamakta fayda var, zira 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde kasabamdan belediye başkan adayı olacağım, hal böyle olunca merkez ilçeye aday olmam hem yakışık almaz hemde siyasi etike uygun değildir, sonra demezlermi madem belediye başkan adayı olacaktın neden merkez ilçe aday oldun diye, ayrıca 3 yıllığına seçilecek olan merkez ilçedeki yol arkadaşlarımı yarı yolda bırakmak istemem” dedi.

Merkez ilçe başkanı Pala, 4 martta yapılacak olan ilçe kongresi öncesinde şuanda kendisine adaylıkla ilgili bir isim gelmediğini, önümüzdeki günlerde merkez ilçe başkanı olacak kişilerin isimlerinin netleşebileceğini söyledi. Ayrıca il kongresinde muhtemelen Mayıs-Haziran gibi yapılacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.