Pala’ya Ziyaretler Sürüyor

30 Mart seçimlerinde üçüncü kez başkanlık koltuğunu oturan Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2014 11:42
Pala’ya Ziyaretler Sürüyor

Sarıidrisliler Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı İbrahim Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Pala’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Doğan, “Üçüncü döneminiz kasaba halkımıza ve size hayırlı olsun. İnşallah güzel işlere imza atacaksınız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pala ise, “İnşallah birlik ve beraberlik içinde kasabamıza güzel işler yapacağız. Önümüzdeki 5 yıl boyunca kasabamız için en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

 

ISPARTA’DAN PALA’YA ZİYARET
Seçimlerin ardından tebrikleri kabul eden Pala’ya Isparta’dan da ziyaretler sürüyor. MHP yöneticilerinden İzettin Dikmen, işadamı Mehmet İpekçi ve Ispartaspor’un eski teknik direktörlerinden Tarık Söyleyici ve Hikmet Işık’ta Başkan Pala’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.