Pamukoğluna Soğuk Duş

Hak ve Eşitlik Partisi'nin (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Mersin mitinginde kötü bir sürprizle karşılaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2011 13:36
Pamukoğluna Soğuk Duş

Hak ve Eşitlik Partisi'nin (HEPAR) Mersin'de düzenlediği mitinge yarısı polis 100 kişinin gelmesi üzerine iptal edildi.

MERSİN'de Hak ve Eşitlik Partisi'nin (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'nun katılımı ile yapılması planlanan miting, yaklaşık 100 kişinin gelmesi üzerine iptal edildi.

MİLLİ UYANIŞ MİTİNGİ DÜZENLEDİ
Önümüzdeki Haziran ayında yapılacak genel seçim kampanyasında HEPAR, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünde 'Milli Uyanış' mitingi düzenledi. 13.00'de planlanan miting öncesi gelen Genel Başkan Osman Pamukoğlu, otobüsüyle şehir turu attı.

100 KİŞİ KARŞILADI
Belirtilen saatte alana geldiğinde yaklaşık 100 kişi tarafından karşılandı. Parti otobüsünden inerek alandaki taraftarlarıyla tokalaşan Pamukoğlu, onlarla kısa süre sohbet etti. Ardından gazetecilere açıklama yapan Pamukoğlu, birkaç gündür bu bölgeyi gezdiğini belirterek, "Amacım şu; bu vilayetlerde HEPAR teşkilatlarının ve milletvekili adaylarının çalışmalarını görmek.

SEÇİME AZ KALDI HIZLI HAREKET EDİYORUM
Birazdan Adana'ya geçeceğim, oradan Ankara'ya sonra da İstanbul'a geçeceğim. Zaman daraldı, ortalama 6 hafta var. O bakımdan çok hızlı hareket ediyorum" dedi. Pamukoğlu, daha sonra parti otobüsüne binerek Mersin'de ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.