Pandeminin En Zor Zamanında Vatandaşlarımız İle Beraberdik

Pandeminin En Zor Zamanında Vatandaşlarımız İle Beraberdik

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2021 13:27
Pandeminin En Zor Zamanında Vatandaşlarımız İle Beraberdik

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya, Burdur, Isparta, Konya Bölge Toplantısı, Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın katılımıyla Antalya’da gerçekleştirildi.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki özel bir hotel de gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz gerçekleştirdi. Toplantıya katılan Parti Meclisi üyelerine, il başkanlarına ve milletvekillerine teşekkür eden il başkanı Cengiz; salonda bulunanlara iyi dileklerini iletti. Daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı konuşmasını gerçekleştirdi.

Antalya’da gerçekleştirilen bölge toplantısında CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı’da hazır bulundu. İl Başkanı Halıcı’ya ilçe başkanları, Gönen belediye başkanı Osman Kesmen, il kadın kolları ve gençlik kolları başkanları eşlik etti.

Oğuz Kaan Salıcı: "Biz hazırlıklıyız, fikirlerimiz var"

Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı “Yazın ciddi bir kuraklık olduğunu, bunun sebze ve meyvelerde rekoltede düşüş, fiyatlarda artışa neden olduğunu dile getiren Salıcı, erken seçim istediklerini belirtti. Parti olarak iktidara hazır olduklarını vurgulayan Salıcı, "Bu toplantılar, CHP'nin bugününü konuşacağımız toplantılar değil. Bugünü analiz edeceğiz ama önümüzdeki dönemi nasıl kuracağımızı, hangi kadrolarla kuracağımızı ve bu mücadelemizi nasıl başarıya götüreceğimizi konuşacağımız bir toplantı. Biz hazırlıklıyız, fikirlerimiz var." dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de partileri için bölge toplantılarının önemli olduğunu, 2023'e hazır olduklarını kaydetti.

Toplantı sırasında kürsüye davet edilen CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı da Partisinin pandemi döneminde ki çalışmalarından bahsetti.

 

BAŞKAN HALICI: “PANDEMİNİN EN ZOR ZAMANINDA VATANDAŞLARIMIZ İLE BERABERDİK”

Toplantıda konuşan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, “Pandemi tüm dünya da olduğu gibi ülkemiz de de en ağır şekilde yaşanıyor. En ağır, zor şartlarda sahada olmaya devam ediyoruz. Çocuklarımız ve ülkemiz için siyaset üretmeye devam edeceğiz. Her hafta Isparta’mızın farklı ilçelerini, köylerini ve mahallelerini ziyaret ediyoruz. Pandemi şartlarında Isparta’mızın sorunlarını yerinde incelemek için 21 milletvekilimiz ile birlikte şehrimizde çıkartma yaptık. Sorunları yerinde inceledik ve milletvekillerimiz bu sorunları meclis kürsüsüne taşıdı. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu sabahın ilk ışıkları ile beraber, saat 05:30’da gül çiçeği tarlasında emekçiler ile birlikte gül topladı. Çalışanların ve üreticilerin sorunlarını dinledi. Sayın Genel Başkanımız, partimizin grup toplantısında bu sorunları dile getirdi. Geldiğimiz bugün görüyoruz ki partimizin yaptığı bütün çalışmalar meyvelerini vermeye başlıyor. Geçen sene 5 TL olarak açıklanması planlanan gül çiçeği fiyatı Sayın Genel Başkan’ın dile getirmesi ile 7,35 TL olarak açıklandı. Bu sene ise 7,80 TL gibi bir fiyat açıklandı. Bu fiyat üreticimizin maliyetlerini karşılamamaktadır.  Her gün yeni bir zam haberi ile uyanıyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın söylediği tek bir şey var.  Esnaflarımız, vatandaşlarımız “Bu ekonomi ile ayakta durmamız mümkün değil.” Diye dert yanıyorlar. En kısa zamanda vatandaşlarımızın önüne seçim sandığı getirilmelidir. Ekonomi rahatlatılmalıdır. dedi.

Toplantıdaki konuşmalar sırasında CHP Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan, Yalvaç İlçe Başkanı Ali Arı ve İl Gençlik Kolları Sekreteri Canan Taşer’de söz aldı

Toplantıya CHP Parti Meclisi Üyeleri, Milletvekilleri, Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Gönen İlçe Başkanı Osman Kesmen, ilçe başkanları, il kadın kolları ile gençlik kolları başkanları katıldı.

chp.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.