Pankartlı Broşürlü Tepki

Baladız Kavşağı’na takılan levhalar, bir anda Isparta gündemine oturdu. Keçiborlu güzergahından gelen sürücülerin yol boyunca karşısına çıkacak levhalarda Antalya’ya Isparta’dan gidilmiyormuş gibi bir izlenim oluşturuldu ve ‘Antalya’ ibaresine hiç yer ver

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Şubat 2012 13:07
Pankartlı Broşürlü Tepki

Baladız Kavşağı’na takılan levhalar, bir anda Isparta gündemine oturdu. Keçiborlu güzergahından gelen sürücülerin yol boyunca karşısına çıkacak levhalarda Antalya’ya Isparta’dan gidilmiyormuş gibi bir izlenim oluşturuldu ve ‘Antalya’ ibaresine hiç yer verilmedi.

İl Genel Meclisi Üyesi aynı zamanda Turizm Derneği Başkan Yardımcısı Fevzi Özdemir, yaklaşık 20 gün önce değiştirilen güzergah levhalarında, “Isparta’dan Antalya’ya gidilmiyormuş gibi” bir düşüncenin hakim bırakılmasına tepki göstermeye devam ediyor.

Özdemir, bugün de Keçiborlu Kavşağı’na 2 pankart astı. Pankartlarda, Antalya’ya Isparta’dan gidin, 20 ışıklı kavşaktan kurtulun ve Belek, Manavgat, Side, Alanya, Isparta üzerinden 20 km daha kısa, hem yakıttan hem zamandan tasarruf edin yazılıydı.

Özdemir, bununla da yetinmedi, Keçiborlu Kavşağı’ndan Isparta istikametine devam eden eden sürücülere, bilgilendirme mahiyetli el broşürleri verdi.

Fevzi Özdemir, konuyu kamuoyuna taşıyan ilk kişi olarak, hem siyasilerin hem sivil toplum kuruluşlarının hem de ilin idarecilerinin, duyarlı yaklaştığını, levhaların zaman geçirilmeden değiştirilmesinin yararlı olacağını ifade etti.

Özdemir, “Biz burada ne Isparta ne de Burdur rekabetini düşünüyoruz. Karayollarının yapmış olduğu ciddi bir hatayı düzeltmesini istiyorum. Yıllardır, Isparta güzergahından Alanya bölgesine gidecek bütün vasıtaların daha kısa yolda gidebileceğini bir türlü anlatamadık. Karayollarının en son koymuş olduğu tabelalarda bir tane küçük bir şekilde Isparta-Konya-Antalya yazıyor, diğer yerlerde Isparta-Antalya yazmıyor, Isparta-Konya yazıyor. Adeta insanları Isparta’dan Antalya’ya gidilmiyormuş gibi bir izlenim var. Bununla ilgili milletvekillerimiz, valimiz, STK’lar ciddi duyarlılığını gösterdi. Bu duyarlılığın en kısa zamanda icraata dökülmesini istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum