Papaz ve Rahibeler Eğirdir’de Dua Etti

Yunanistan’dan Pisidia Metropoliti Sotirios Trampos’a bağlı 46 kişilik bir grup Eğirdir’e gelerek Yeşilada Mahallesi’ndeki Ayastefanos Kilisesi’ni ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2011 18:19
Papaz ve Rahibeler Eğirdir’de Dua Etti

Yunanistan’dan gelen 46 misafir Eğirdir’i çok sevdi. İkinci grup bu hafta geliyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral. YEKSAV Başkanı Ethem Güleryüz, Yunanistan’dan gelenlerle birlikte oldular ve misafir perverliklerini gösterdi.
Başkan Özmeral’in kiliseyi bekletmeden açtırması ve bizzat yakın alâka göstermesi Yunanistan’dan gelen misafirlerin dikkatini çekti.

Eğirdir’den memnun kaldıklarını belirten misafirler, ikinci gurubun da hemen geleceğini ifade ettiler.

Hristiyan Ortodoks Kilisesi mensubu olduklarını belirten misafirlerin gurubunda 3 papaz bir Baş Rahibe ve 6 rahibe bulunuyordu. 46 kişilik Yunanistan gurubundaki üniversite profesörleri, hekimler, avukatlar ve çeşitli meslek sahibi kişiler, papazlar ve rahibelerle birlikte hep bir ağızdan kilise içerisinde kısa dua ettiler.

Yunanistan’dan gelen misafirler, Yeşilada’dan ayrılırken Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e ve beraberindekilere “teşekkür ederiz” ifadelerini kullanarak memnuniyetlerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum