Paralel Yapı - PKK İşbirliği

Başbakan Davutoğlu, Paralel Yapının PKK'yla ortak çalıştığını belgelediklerini duyurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Aralık 2014 16:25
Paralel Yapı - PKK İşbirliği

Polonya'daki temaslarını tamamlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "TUR" ile 14.45'te Ankara'ya geldi. Davutoğlu dönüş yolunda önemli açıklamalarda bulundu.

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın "Güvenlik paketini sokakta engelleriz" sözlerini sorumsuzluk olarak değerlendiren Başbakan Ahmet Davutoğlu, şunları söyledi:

"AKACAK HER KANDAN DEMİRTAŞ SORUMLUDUR"
"Kamu düzeni Selahattin Demirtaş'a da lazımdır. Demirtaş'ı uyarıyorum. 6-7 Ekim olayları olmasın diye bu güvenlik paketini çıkarıyoruz. Sokaklara çağrıda bulunuyorsa dökülecek her kandan Demirtaş sorumludur. 1 Ekim'de yaptığımız görüşmede kendisi böyle konuşmuyordu. Sokak eşkiyalarına halkın huzurunu teslim etmeyiz. Suriye ve Irak benzeri görüntülere sokakları terk etmeyiz."

"ÖRGÜT VE PARALEL YAPI ORTAK ÇALIŞIYOR"
Paralel yapıyla PKK'nın ortak çalıştığını dile getiren Davutoğlu "Paralel yapıyla örgüt ortak çalışıyor. Kimin kimlerle görüştüğünü biliyoruz. Elimizde bunların belgeleri var" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP ile paralel yapının işbirliği içinde olduğunu da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum