Paralelli Terelelli Yıl

Paralelli Terelelli Yıl

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2015 12:19
Paralelli Terelelli Yıl

Cüneyd OKTAY Yazdı;

Bizleri henüz nelerin beklediğini bilemediğimiz bir yıla daha havai fişekler, patlayan şampanyalar ve çılgınca kutlamalarla girdik.

2014’ü ve yaşanan talihsiz günleri bir gecede sildik attık. Somalar, Tomalar, Berkin Elvan’lar, Gezi Parkı’nda kıyılan canlar, Reza Zarrab’lar, kutulardaki dolarlar, önü kesilen tırlar, PKK tarafından kaçırılan çocuklar, şiddete maruz öldürülen (294) kadınlar, 1300 odalı Aksaraylar, sorgulanan, tutuklanan, açığa alınan polisler, böcek, ortam dinleme, internete ambargo, twitter yasağı, toprak altında madende ölen işçiler, doğuya açılım orduya kumpas, 2 ayyaş, Rabia, IŞİD tertibi, kız erkek yan yana yasağı, Atatürk düşmanlığı ve Cumhuriyet karşıtlığından prim yapanlar, 2014’ün karanlık yüzü oldular.

Bazı okurlarım böyle bir tablodan rahatsız olup şu gazetecilere bak yeni bir yıla girdik sırası mı şimdi bu sosyal mesajların diyebilirler haklı olarak ama bütün bir yıl içinde yaşadıklarımızın muhasebesini yapıp artık 2015’te yaşayacaklarımıza da kader, alın yazısı, bu işin fıtratı bu, Rabbim böyle istedi, akıl tutulması gibi oyunların kurbanı olmayalım.

Sorgulayalım, doğru yolu bulalım.

Gazanız mübarek ola iyi yıllar ola.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum