Paranın Saltanatını Yıkmaya Geliyoruz

CHP Milletvekili A. Adayı İsa Önder Dinçtürk, partisinin 7 Haziran’da iktidara geleceğini belirterek “CHP’de emek merkezli, insan merkezli siyaset yapılır. Biz paranın saltanatını yıkmaya, insan emeğini, insan onurunu dik tutmaya geliyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2015 15:58
Paranın Saltanatını Yıkmaya Geliyoruz

Partisinin Anadolu Mahallesi üyeleriyle buluşan CHP Milletvekili A. Adayı İsa Önder Dinçtürk, “CHP olarak dünden farklı bir noktadayız. Eskiden milletvekili adayı bulabilmek çaba harcardık. Bugün ise 18 tane aday adayı yarışıyor. Biz 18 kişi olarak parti üyelerimiz huzurunda söz vermiştik 7 Haziran’a kadar yılmadan, yorulmadan çalışacağız diye. Şimdi o sözü tekrar ediyorum; yılmadan, yorulmadan 7 Haziran’da CHP’yi iktidar edene dek çalışacağız” dedi.

Öğretmen ağırlıklı bir mahalle olan Anadolu Mahallesi’nde partililere seslenen Dinçtürk, “Burada çok değerli öğretmenlerimiz var. Ben kendilerinden beni denetlemelerini istiyorum. Karnemi doldurmalarını istiyorum. Öğretmenlerimizin vereceği notlar benim için son derece önemli” ifadelerini kullandı.



Ön seçim sürecinde olduklarını hatırlatan Dinçtürk, “Şimdi vaatler yarışında değiliz. Benim en büyük vaadim, şimdiye kadar yaptığım şeylerdir. Benim en büyük vaadim partime, örgütüme bağlılığımdır. Benim en büyük vaadim emeğimdir, alın terimdir. CHP’de emek merkezli, insan merkezli siyaset yapılır. Biz paranın saltanatını yıkmaya, insan emeğini, insan onurunu dik tutmaya geliyoruz” dedi.



Türkiye’nin içte ve dışta büyük tehditler altında olduğunu kaydeden İsa Önder Dinçtürk, “Bağımsızlığımızı yeninden kazanacağız. CHP iktidarında Türkiye Ankara’dan yönetilecek. Isparta’da Isparta’dan yönetilecek. İstanbullu şirketlerin Isparta’ya ipotek koymalarına izin vermeyeceğiz. Isparta’da Ispartalılar yaşıyor. Bizim elimizde, sırtımızda çanta yok. Biz bu toprakların çocuklarıyız. Dün buradaydık, bugün buradayız, yarın da durum ne olursa olsun burada olacağız” diye konuştu.

CHP Milletvekili Aday Adayı İsa Önder Dinçtürk, konuşmasının ardından partililerle ve vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum