Parasını Alamayınca Bahçeli'ye Şikayet Etti

Parasını Alamayınca Bahçeli'ye Şikayet Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2015 12:21
Parasını Alamayınca Bahçeli'ye Şikayet Etti

Yalvaç İlçesi'nde 7 Haziran seçimlerinde partilerin sandık görevlilerine kumanya dağıtan dönerci 51 yaşındaki Mustafa Karapınar, MHP'den alacağını tahsil edemeyince, Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye mektup yazıp, yardım istedi.

MHP İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez ise "Bugüne kadar fatura kesip bizden para talep etmedi. Sadece şifahen istedi. Faturasını kesip gelseydi, parasını öderdik" dedi.

AK PARTİ VE CHP ÖDEDİ, MHP VERMEDİ
Yalvaç'ta yaklaşık 4 yıldır eşiyle birlikte tavuk döner salonu işleten Mustafa Karapınar, 7 Haziran seçimlerinde sandık görevlilerine kumanya dağıtmak için AK Parti, CHP ve MHPile anlaştı. 800 döner ve ayran karşılığı toplam 1800 liraya partilerle anlaşan Karapınar, seçim günü kumanyaları dağıttı. Seçim sonrası AK Parti ve CHP paylarına düşen 600'er lirayı dönerci Karapınar'a ödedi. Seçimin üzerinden yaklaşık 4 ay geçmesine rağmenMHP'den alacağı 600 lirayı tahsil edemediğini iddia eden Karapınar, yazdığı mektupla durumu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye iletti.

"AK PARTİ VE CHP'DEN TAHSİL ETTİM"
Tuzdan tavuk etine kadar her şeyi para karşılığı aldığını ve seçim zamanı toplu alım olduğu için de az karla kumanya dağıtmayı kabul ettiğini söyleyen Mustafa Karapınar, "3 siyasi parti tarafından 7 Haziran seçimlerinde sandık görevlilerine öğle yemeği siparişi verildi. Ödemenin ise seçimden sonra eşit şekilde ödeneceği taahhüt edildi. AKP ve CHP'den alacağımı tahsil ettim, ne var ki MHP yöneticileri bir türlü paramı ödemiyor" dedi.

"BENİ BUNA MECBUR ETTİLER"
MHP'den alacağını tahsil edemeyince çareyi Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye mektup yazmakta bulduğunu anlatan Mustafa Karapınar, "Yardımcı olunması konusunda istekte bulundum. İlçe yöneticileri merkezden para gelmediğini söylüyordu, bu sayede teşkilata da para yardımı yapılır diye düşündüm. Beni buna mecbur ettiler" diye konuştu.

"DEFALARCA İSTEDİM ÖDEME YAPILMADI"
Dönerci Mustafa Karapınar, Devlet Bahçeli'ye gönderdiği mektubunda ise şu ifadelere yer verdi:

"Saygıdeğer Genel Başkanım; Ben Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde tavuk döner üzerinde gıda işletmecisi olarak çalışan esnafım. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde görev alan sandık görevlilerinin öğle yemeği kumanyası AKP, MHP ve CHP İlçe Başkanlarının talimatı ile tarafımdan verilmiştir. AKP ve CHP İlçe Başkanları hisselerine düşen ücreti ödemiş ancak partinizin ilçe teşkilatı defalarca istememe rağmen ödemeyi yapmamıştır. Alacağım olan 600 TL'nin ödenmesi hususunda yardımlarınızı arz ederim. Saygılarımla."
MHP İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez ise "Bugüne kadar fatura kesip bizden para talep etmedi. Sadece şifahen istedi. Faturasını kesip gelseydi, parasını öderdik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum