Parayı Cebine Cüzdanı Çöpe Attı

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Caddesinde bir işyerinde alışveriş yapan bir bayanın çantasındaki cüzdanı çalan S.Y isimli bayan, cüzdanda bulunan bin lirayı alıp cüzdanı çöpe attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2013 18:57
Parayı Cebine Cüzdanı Çöpe Attı

Bir işyerinde alışveriş yapan H.D. isimli bayan bir süre sonra çantasından cüzdanının çalındığını farketti ve polisi aradı.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar neticesinde bayana ait cüzdan içerisindeki bin lira alındıktan sonra çöp kutusuna atılmış halde bulundu.

Çevredeki işylerlerinin güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından olayın failinin 1.65 boylarında sarışın bir bayan olduğu tespit edildi. Eşgala uygun sabıka kayıtlarının incelenmesi sonucunda şüphelinin Ankara’dan Isparta’ya hırsızlık yapmak için gelen S.Y. isimli bayan olduğu anlaşıldı.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şahsı yakalamak için geniş çaplı soruşturma yürüterek şahsın kullandığı GSM numarasından irtibatta olduğu kişileri tespit edildi.

Yapılan takipler sonucunda S.Y isimli şahıs şehir merkezinde buluştuğu kişilerin yanında yakalanarak hırsızlık suçundan sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Isparta Kapalı Cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum