Parkın Duvarına Çarptı Teker Yerinden Koptu

Askerden izinli gelen 20 yaşındaki Musa Gültekin Sücüllü Kavşağında parkın duvarına çarpmak suretiyle kaza yaptı. Sürücü yaralanırken otomobilin tekerleği bile yerinden koptu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2013 12:16
Parkın Duvarına Çarptı Teker Yerinden Koptu

Yalvaç-Senirkent karayolu üzeri Sücüllü kavşağında saat 10.30 sıralarında kaza meydana geldi. Kazada araç sürücüsü Musa Gültekin hafif şekilde yaralanırken araç kullanılamaz hale geldi.

Vatani vazifesini yaptığı Hatay'dan izinli olarak 3 gün önce Yalvaç'a gelen Musa Gültekin, bir süredir kullanılmayan 32 YS 417 plakalı otomobile bakım yaptırdıktan sonra dolaşmaya çıktı.

Sücüllü kavşağına geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce kaldırım bordürüne çarptı ardından da Şehit Süleyman Kalkan'ın isminin verildiği parkı çevreleyen korkuluklara çarptı. Çarpmanın etkisi ile geldiği yöne dönen araç bu kez sol tarafından yeniden duvara çarptı.Süratli olduğu tahmin edilen aracın sol arka tekeri yerinden koparken sürücü de yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Yardım ekibi yaralıya ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırdı. Emniyet görevlileri kaza yerinde ikinci bir kazaya meydan vermemek için önlem aldı ve yürüyemez durumda olan araç çekici ile kaldırılarak yol trafiğe açıldı.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu haber verildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çınarlatı Gazetesi / Nurettin Arkan

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.