Parlak; "Hedef 2015 Seçimleri"

Pazar günü yapılacak olan AK Parti Merkez İlçe Kongresi öncesi medya çalışanlarıyla bir araya gelen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, “Hedef 2015 seçimleri; Amaç sivil anayasa” mesajı verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2014 13:50
Parlak; "Hedef 2015 Seçimleri"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, bugün sabah kahvaltısında medya çalışanları ile bir araya geldi.

Parlak, açıklamasında 21 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olan Merkez İlçe Kongresine tüm partilileri ve vatandaşları davet etti. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun da katılacağı kongre saat 12:00’de Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde yapılacak.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, yaptığı basın toplantısında “Hamdolsun ki partimize olan teveccüh hat safhadadır. Bu da biz yöneticilere güç vermektedir. Bu şekilde geleceğe emin adımlar atarak yarınlara daha umutla bakıyoruz. Hedefimiz tamamen 2015 seçimleri. Bu hedef doğrultusunda yeni oluşan teşkilatlarımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız tamamen sivil bir Anayasa. İnşallah bu amacımızı aziz milletimizin teveccühü ve desteği ile gerçekleştireceğimize olan inancımız tamdır” dedi.

21 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek Merkez İlçe Kongresinde 430 üyenin oy kullanması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.