Parlayan Cam ‘CE’ Belgesi Aldı

Yeni Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren ve her türlü cam üretiminin yapıldığı Parlayan Cam, Avrupa Birliği kriterlerine uygun bulundu ve ‘CE’ Belgesiyle uluslararası geçerlilik kazandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2014 13:06
Parlayan Cam ‘CE’ Belgesi Aldı

4 yıl önce kurulmasına rağmen bugün sadece Isparta’ya değil, birçok il ve ilçeye de hizmet verir hale gelen Parlayan Cam, şimdi de uluslar arası uygunluğu ifade eden ‘CE’ Belgesi almanın gururunu yaşıyor.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Parlayan Cam ortaklarından Muhammet Emiral; “Parlayan Cam olarak, bu kadar çeşit ve sağlam üretim yapan Isparta’da 2 – 3 şirketten birisiyiz. İşletmemizde Avrupa standartlarında üretim yapılmaktadır. Öyle ki, Avrupa Birliği pazarında satılacak bir ürün için yetkili mercilerce verilen ve ‘Avrupa'ya Uygunluk’ anlamına gelen ‘CE’ belgesine sahibiz ve ürünlerimizi de bu ‘CE’ kalitesinde üretmekteyiz.

Bu konuda işyerimizde ve ürünlerimizde yapılan denetim ve incelemeler sonucunda Standart Belgelendirme Deney Muayene Teknik Kontrol Ltd. Şti’nce 552/0121/02 numaralı ve 7 Şubat 2014 tarihli Teknik Müdür Mehmet Yakut’un imzasını taşıyan ‘Deney Raporu’ almış bulunmaktayız.

“CE BELGESİ ALMANIN ONUR
VE GURURUNU YAŞIYORUZ”
Almayı başardığımız bu belge ile Isparta’da cam dünyasına önemli bir yenilik katmanın onurunu yaşıyoruz. Neticede; CE belgesi aldığımız için uluslararası kullanıma yönelik talepler de almaya başlayacağız. Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da da Ar – Ge çok önemli. Biz Parlayan Cam olarak bu konuya ağırlık vermeye başladık. Çünkü, işletmelerin kurtuluşunun buradan geçtiğine inanıyoruz” dedi.

“ÇEVRE İL MÜDÜRLÜĞÜ PİYASA DENETİMİ VE
GÖZETİMİ TUTANAĞI OLUMLU SONUÇLANDI”
Parlayan Cam ortaklarından Muhammet Emiral, Isparta Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından işyerinde yapılan denetim sonucunda 20 Mayıs 2014 tarihinde ‘Piyasa Gözetimi ve Denetimi Tutanağı’nın başarılı bir şekilde sonuçlanarak kendilerine takdim edildiğini sözlerine ekledi.

‘CE’ İŞARETİ NEDİR ?
‘CE’ işareti; üzerinde bulunduğu ürünün, insan, hayvan, bitki sağlığı ve güvenliği ile çevreye zarar vermeyeceğini garanti altına almakta olup ve Avrupa Ekonomik Alanı genelinde tek bir işaretin kullanılmasını sağlamaktadır. Tüketicilerin Topluluk tarafından emniyetli olarak sınıflandırılan ürünleri tespit etmesini kolaylaştırmakta ve bu işareti taşıyan ürünler, tüketicilere yüksek kaliteli ürünler sunulmasını sağlamak için, ambalaj, etiket ve emniyetle ilgili standartlara uygunluğunu göstermektedir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.