Parola 3. Lig

Parola 3. Lig

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2015 10:54
Parola 3. Lig

Eğirdirspor sezonun ilk hazırlık maçında 3.lig ekiplerinden Kemer Tekirovaspor'u 1-0 mağlup etti.

Sezona 3. lig parolası ile başlayan Eğirdirspor’da hazırlıklar devam ediyor. Sezon öncesi kampını ilçesinde geçiren kırmızı beyazlı ekip, Pazar günü Burdur Tefenni ilçe stadında Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kemer Tekirovaspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Kırmızı beyazlılar ilk hazırlık maçından Burak Gezer’in 22. dakikada attığı golle 1-0 galip ayrıldı.

Eğirdirspor, Tefenni’de oynanan karşılaşmada: Mehmet Karabacak, Yücel, Yunus, Cenk, Mehmet, Bulut, Fırat, Sercan, Gökay, Cem Çetin, Burak Gezer 11 ile mücadele ederken, Yeni transferler Gökhan, Resul ve Hüseyin Kartal, Süleyman, Mert ve Suat Ünal ise ikinci yarıda oyuna dâhil oldular.

Eğirdirspor Teknik Direktörü Hakan Hayati Karaca maç sonunda yaptığı açıklamada “ Eksikliklerimizi görmemiz açısından güzel bir maç oldu. Yaklaşık 15 gündür kamp yapıyoruz. Bu kadar kısa sürede takımın sahada böyle mücadele etmesi, oynaması beni sevindirdi. Ama daha eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi giderip sezona damga vuracak Eğirdirspor’u yaratma gayretimiz devam edecek. Oyuncularımı kutluyorum. Bu dönem içerisinde 3-4 tane daha hazırlık maçı oynayarak, Eylül ayının ilk haftasında oynanması planlanan Türkiye Kupası maçına hazır olarak çıkmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum