Parola Şampiyonluk!

Parola Şampiyonluk!

Yayınlanma:
Parola  Şampiyonluk!

Isparta Davrazspor, Afyonkarahisar kampının ardından tesislerinde yaptığı çalışmalarla yeni sezona hazırlanıyor. Teknik Direktör Gökhan Çelebi, ligde tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bunun için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi. 

 

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 2017 – 2018 Futbol Sezonu 24 Eylül 2017 Pazar günü başlayacak. Isparta Davrazspor da geçen yıl olduğu gibi bu yılda 7. Grupta mücadele edecek. 

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR 

Bu yıl yönetimini yenileyen ve takıma da çok önemli takviyeler yapan Isparta Davrazspor’da çalışmalar şampiyonluk üzerine yapılıyor. Yeni sezon hazırlıklarına 24 Temmuz 2017 tarihinde tesislerinde başlayan Yeşil – Pembeli ekip, bir hafta kendi tesislerinde çalıştıktan sonra Afyonkarahisar’a giderek kampa girdi. Oradaki çalışmalarını 18 Ağustos 2017 tarihine kadar sürdüren Isparta Davrazspor, tekrar Isparta’ya dönerek çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürmeye başladı. 

HAZIRLIK MAÇLARINA AĞIRLIK VERİYOR 

Isparta Davrazspor, tesislerindeki çalışmalarda futbolcuların birbiriyle daha iyi uyum sağlaması amacıyla bol bol hazırlık maçı yapma planları içinde. Zira, Yeşil – Pembeli ekip, Ziraat Türkiye Kupasında Bucak Belediye Oğuzhanspor dahil Isparta 32 Gençlikspor ve Antalya Konyaaltı Belediyespor ile olmak üzere üç maç yaptı. Oğuzhanspor’a penaltılarla mağlup olan Isparta Davrazspor, 32 Gençlikspor’u 7 – 1 deplasmanda oynadığı Konyaaltı Belediyespor maçını da 2 – 0 kazandı. 

ÇELEBİ; “LİGE EN İYİ 

ŞEKİLDE GİRMEK İSTİYORUZ” 

Amaçlarının ligde şampiyonluğa ulaşmak olduğunu ifade eden Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi; “Bu yıl iyi bir kadro oluşturduk. Şuanda futbolcu arkadaşlarımızı lige en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Isparta halkının ve yönetim kurulumuzun bizden beklentilerinin farkındayız. Bu nedenle, şampiyonluk için elimizden gelen gayretin en üst düzeyini göstereceğiz. Yeni sezona gerek İl Özel İdare sahasında gerek Atatürk Stadyumunda yaptığımız çalışmalarla sürdürüyoruz. Lig başlayana kadar çalışmalarımızı tesislerimizde sürdüreceğiz ve mümkün olduğu kadar fazla hazırlık maçı oynayarak lige en iyi şekilde bir giriş yapmak istiyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.