Parti Binasının Kilidi Kırdı Yönetime El Koydum Dedi!

Parti Binasının Kilidi Kırdı Yönetime El Koydum Dedi!

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2018 16:39
Parti Binasının Kilidi Kırdı Yönetime El Koydum Dedi!

Eğirdir’in tanınmış Ülkücü simalarından ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve üst yönetiminde yakından tanıdığı Mustafa Bozkurt parti binasının kilidini kırarak yönetime el koyduğunu söyledi ve açıklama yaptı.
Parti binasının kilidini kırarak içeri giren ve burada bir açıklama yapan Bozkurt, "Eğirdir MHP İlçe Yönetimini yok sayıyoruz" dedi.

Bozkurt burada yaptığı açıklamada; "Eğirdir İlçe Teşkilatı seçildiği günden bugüne kadar yanlış tavırlarıyla biz ülkücüler tarafından gözlem altında tutulmuştur. Fakat bugüne kadar Lider Devlet BAHÇELİ Beyefendiye karşı oldukları, İP Partisini kuran Meral Akşener’i destekledikleri gün gibi aşikardır. Parti içinde Devlet Bey’e her zaman muhalefet olan ve karşı çıkan bu yönetimi bugün itibari ile yok sayıyoruz. Parti içinde fitne – fesat yaratarak Eğirdir Eski MHP Milletvekili Nuri OKUTAN ve yanındaki adamlarla birlikte hareket ettiklerini çok iyi biliyoruz. Daha 3 ay önce MHP İl Başkanı İsa YALÇIN’a Eğirdir İlçe Teşkilatı olarak komple istifa edeceklerini bildirmişlerdir. Bu dönem içerisinde de esnaflardan İP Partisinin yeni yönetimine üye topladıkları, kadın kolları için benimde çok yakından tanıdığım arkadaşlarımı ve eşlerini davet ettikleri öğrenildi.
Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ Beyefendinin hastalığı neticesinde hastanede olduğu dönemlerde bir geçmiş olsun dileği bile sunmayan , hastaneden çıktıktan sonra MHP Genel Merkezine gidip geçmişolsun ziyaretinde bile bulunmayanlar, İP Partisi kongresinde boy gösterdikleri ve çelenk gönderdikleri tespit edilmiştir. Milliyetçi Ülkücü Hareket’e inanan dava arkadaşlarımı ve şahsımı derinden üzmüştür. Bugün itibari ile MHP Eğirdir İlçe Teşkilatı Yönetimine el koymuş bulunmaktayız.
Beşikten – Mezara kadardır Ülkücülük, Ülkücüler eylem yapmaz, ihtilal yapar, Bilge Liderimiz Devlet BAHÇELİ Beyefendinin Her zaman emrindeyiz. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Kemal Erben / Eğirdir

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.