Partimize Hizmet Etmek İstiyoruz

Partimize Hizmet Etmek İstiyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2015 17:55
Partimize Hizmet Etmek İstiyoruz

CHP İl başkanı olarak atanan Senayi Demirkol, 26 Aralık’taki kongre için aday olduğunu açıkladı. Demirkol, “Partimizde hizmet etmek ve çalışmak için seçilmek istiyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) kongre süreci artık sona geldi. İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından CHP İl Başkanlığı için 26 Aralık Cumartesi günü Halı Sarayı Düğün Salonu’nda kongre gerçekleştirilecek. 7 Haziran seçimlerinde ön seçime girmek için istifa eden Vedat Şenol’un yerine atanan İl Başkanı Senayi Demirkol, kongrede aday olacağını açıkladı. Demirkol, “Tüm Ispartalı hemşehrilerimizi kongremize davet ediyoruz” dedi.

EYÜP ERSOY’UN DA ADAY OLACAĞINI DUYDUM
Adaylık kararını yönetimdeki arkadaşlarıyla yaptığı geniş toplantılar sonucunda aldığını belirten Demirkol, şuana kadar başka bir isimden resmi olarak adaylık açıklaması duymadığını dile getirdi. Demirkol, “Resmi bir açıklama yok ama Eyüp Ersoy’un adaylık düşüncesi olduğunu biliyorum. Onun dışında başka isim duymadım” dedi.

244 DELEGE OY KULLANACAK
Öte yandan kongrede 244 delegenin oy kullanacağını ifade eden İl Başkanı Senayi Demirkol, “Bunların 125 tanesi merkez, 116 tanesi de ilçelerden gelecek” dedi.

ÖTEKİLEŞTİRMELERİ, KAVGALARI BERTARAF ETTİĞİMİZ KANISINDAYIM
Diğer taraftan neden aday olduğu hakkında bilgi veren Demirkol, “Daha önce mevcut il başkanının milletvekili aday adayı olmak için istifasıyla boşalan il yönetimine atandık. Ben başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Gelir gelmez ön seçim, 2 genel seçim, parti kongreleri yaptık. Partimizin kurumsal kimliğine hiçbir zarar getirmeden bugüne kadar getirdik. Arkadaşlarla seçilmek istiyoruz. Partimizde hizmet etmek ve çalışmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz bu partide birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirmek. 1 yıldır bunun için de çalışıyoruz. Bunu büyük ölçüde sağladığımıza inanıyorum. Bazı ötekileştirmeleri, kavgaları bertaraf ettiğimiz kanısındayım. Bundan sonra da partimiz iktidara gelmesi için her türlü çalışmayı yapacağız” şeklinde konuştu.

Demirkol son olarak Ankara’daki büyük kurultayın 16-17 Ocak’ta gerçekleştirileceğini ifade ederek “Isparta’yı orada 8 kişi ve milletvekilimizle birlikte toplam 9 kişi temsil edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.