Partimizin Yeniden Yapılanması Gerekiyor

Milletvekili Okutan: Partimizin yeniden yapılanması gerekiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2016 15:41
Partimizin Yeniden Yapılanması Gerekiyor


MHP’de muhalif isimlerle birlikte hareket etme kararı alan MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan partisinde yaşanan kurultay tartışmalarına ilişkin Kanal32 Habere çarpıcı açıklamalarda bulundu. MHP’nin artık yenilenmesini gerektiğini söyleyen Okutan “Kurultaya ilişkin alınan ihtiyati tedbir kararına itiraz ediyoruz. İtirazın sonucunda kurultay süreci devam edecek” dedi.
MHP’nin 10 Temmuz’da yapmayı planladığı Olağan Genel Kurultayı için başlattığı çalışmalara ihtiyati tedbir kararı getirilmişti.
Bu durumun üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurultayın 18 Mart 2018 tarihinde yapılabileceği yönünde açıklamalarda bulunmuştu.
10 Temmuz’da yapılması planlanan kurultay için getirilen ihtiyati tedbir kararına itiraz ettiklerini belirten MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, edilen itirazın sonucunda en kısa zamanda kurultay sürecinin devam edeceğini açıkladı.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin her kademesinin, söylemlerinin, projelerinin ve kadrolarının yeniden yapılanması gerektiğini ifade eden Milletvekili Okutan, “Türkiye’nin gözü kulağı Milliyetçi Hareket Partisi’nde” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum