Partisini Beyin Ölümü Gerçekleşmiş Cesede Benzetti

CHP'de sular durulmuyor...

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2014 14:56
Partisini Beyin Ölümü Gerçekleşmiş Cesede Benzetti

Cumhuriyet Halk Partisi'nde seçim başarısızlığı tartışmaları bitmek bilmiyor.

Partisinin Isparta İl Yönetimini istifaya davet eden kapanan Bağıllı Belediyesi'nin CHP'li eski başkanı Bayram Albayrak, partisini beyin ölümü gerçekleşmiş cesede benzetti.

Bayram Albayrak, sosyal paylaşım sitesindeki hesabında "Siyaset uzun soluklu ve çizgini bozmadan inandığın doğrular için mücadele, etik değerlere bağlılık isteyen bir kurumdur.

Başarısızlığın gereği istifadır, eğer başarısız olanlar pişkinlik yaparsa, koltuğu işgal ederse; Bu bir cesedin ortada kalmasına benzer, gün geçtikçe koku çoğalır önce hane halkını, sonra sokağı ve artık tüm mahalleyi kokudan durulamaz bir yere çevirir.

Isparta CHP il yönetimi beyin ölümü gerçekleşmiş bitkisel hayatta cihazlarda yaşayan bir ceset durumundadır.

Cihazlarla yaşayan ve hala kendilerini umut kapısı olarak göstermeye çalışan, başarısızlığın verdiği psikolojiyle her yöne bilinçsizce saldıran il yönetiminin en doğru kararı istifadır. Yoksa tüm Isparta’yı kokudan geçilmez bir yer ve ortama sokacaktır.

Siyasi hayatlarında hiç CHP’li olmayanlardan oluşan bir yönetimin, geçmiş yönetim düşmanlığı üzerine kurdukları siyasi yaşamlarının sonu gelmiştir, bu yönetime inanan ve bir şeyler bekleyenlerin başı sağ olsun.

Acılarını paylaşmıyorum, Kin ve düşmanlıkla çıkılan yolun sonu uçurum ve hüsrandır.

CHP 'ye bu hüsranı yaşatanları şiddetle kınıyorum. Tüm Cumhuriyet Halk Partilileri saygı ile selamlıyorum" ifadelerini kullandı.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum