Patlamadan 1 Gün Önce İzine Ayrıldı Ecel Onu Isparta'da Yakaladı

Patlamadan 1 Gün Önce İzine Ayrıldı Ecel Onu Isparta'da Yakaladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2016 11:30
Patlamadan 1 Gün Önce İzine Ayrıldı Ecel Onu Isparta'da Yakaladı

Şarkikaraağaç'a bağlı Çarıksaraylar kasabasında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.

Olay saat gece 03:30'da çarıksaraylar kasabası Pınarbaşı yolunda meydana geldi. Mustafa Özbil (25) idaresindeki 42 CBF16 plakalı otomobil mucurlu yolda viraja hızlı girmesi ile sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 20 mt uçuruma yuvarlandı.

Sürücü Mustafa Özbil'in İstanbul Atatürk Havalimanında geçtiğimiz günlerde meydana gelen patlamanın yaşandığı yerde polis olarak görev yaptığı ve patlamadan bir gün önce izine ayrıldığı, Bayram'ın 3'ncü günüde düğünü olacağı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre genç polisin ailesi akşam saatlerinden itibaren haber alamadıkları oğullarından jandarma ve polis karakoluna kayıp başvuru yaptıkları öğrenildi.

Kaza yerine gelen savcılık ve jandarma ekipleri incelemeleri tamamladıktan sonra, ceset otopsi için Şarkikaraağaç Dr Sadettin bilgiç devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili savcılık soruşturma başlattı

Hasan Uğur

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.