Paylaşımlar Gerçeği Yansıtmıyor!

Paylaşımlar Gerçeği Yansıtmıyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ağustos 2021 17:44
Paylaşımlar Gerçeği Yansıtmıyor!

Isparta İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, Sütçüler’de meydana gelen orman yangının ardından sosyal medya kanallarında dolanan “içme suyu kaynaklı zehirlenme” paylaşımlarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karakaya, “İlimiz Sütçüler ilçesinde meydana gelen orman yangının ardından özellikle sosyal iletişim kanalları aracılığıyla “içme suyu kaynaklı zehirlenme” olayları konusunda tamamen yalan paylaşımlar yapıldığı görülmüştür.

İlimizde; kamu, özel ve üniversite hastanelerinde içme suyu kaynaklı toplu şekilde zehirlenme vb. sağlık sorunu yaşayan hastamız bulunmamakta olup bu yönde de herhangi bir yoğunluk yaşanmamaktadır. Ayrıca ilgili kurum ve birimler sürekli olarak içme suyu kontrolleri yapmaktadır.

Vatandaşlarımızın; bilinçli olarak yapıldığı değerlendirilen bu tür provokatif paylaşımlara itibar etmemelerini, resmi kurumlardan yapılan açıklamaları takip etmeleri önemle duyurulur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.