Peki Şimdi Ne Olacak?

Operasyon kapsamında tutuklananlar arasında belediye başkan yardımcısı, başkan danışmanı ve daire müdürleri bulunuyordu. Günaydın şimdi ne yapacak, yerlerine kimi getirecek, istifa edecek mi?

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2011 17:12
Peki Şimdi Ne Olacak?

Isparta Belediyesine düzenlenen operasyon kapsamında 19 kişinin tutuklanmasına karar verilmiş, bununla birlikte içerisinde Isparta Belediyesi başkan yardımsı, başkan danışmanı ve birçok belediye daire müdürleri de yer almıştı.

Şuana kadar yalnızca şaşkın ve üzüntülü olduğunu belirten Başkan Günaydın'ı ve Isparta Belediyesini önümüzdeki günlerde neler bekliyor?

Nasıl bir yol haritası belirleyecek?

Şuan için boşalan birimlere kimlerin getirileceğini merakla takip eden Ispartalının ise kafasındaki en büyük soru işareti, Başkan Günaydın'ın istifa edip etmeyeceği.

Şuana kadar net bir açıklama yapmayan Başkan Yusuf Ziya Günaydın önümüzdeki günlerde ne yapacak, kimleri göreve getirecek?

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın bu konularda çalıştığı ve bir kaç gün içinde ilgili birimlere atamalar yapacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum