Perinçek Isparta’da Meydan Okudu

Perinçek Isparta’da Meydan Okudu

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2018 09:13
Perinçek Isparta’da Meydan Okudu

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, partisinin Isparta İl Başkanlığı tarafından düzenlenen konferansta konuştu. Cumhurbaşkanı Adayı Perinçek, “Şu anda Türkiye'de hiçbir Cumhurbaşkanı adayı, hiçbir parti bu partinin karşısına başarıyla çıkamaz. Buradan meydan okuyorum. Hangi başarınız var?” diye sordu. 

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, hafta sonu Isparta’da bir dizi etkinlikte partililer ve Ispartalılarla buluştu. Perinçek’in Isparta programı Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarında imza günü ile başladı. Fuarda kitaplarını imzalayan Genel Başkan Doğu Perinçek, fuarın ardından Isparta Şehir Hastanesi’nde bir süredir tedavi gören partisinin eski il başkanlarından Mehmet Ali Tüfekli’yi ziyaret etti. 

Perinçek, hastane ziyaretinin ardından IYAŞPark Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen konferansa katıldı.

Perinçek, Isparta il Başkanlığı'nın düzenlediği konferansta çarpıcı açıklamalarda  bulundu. Perinçek "Şu anda Türkiye'de hiçbir Cumhurbaşkanı adayı, hiçbir parti bu partinin karşısına başarıyla çıkamaz. Buradan meydan okuyorum. Hangi başarınız var? Tayyip Erdoğan'a soruyorum, Kılıçdaroğlu'na soruyorum, Devlet Bahçeli'ye soruyorum. Hükümet olma iddiasıyla bu seçimlere giriyoruz. İktidar olma iddiasıyla bu seçimlere giriyoruz. Ve göreceksiniz değerli arkadaşlar, Türkiye bu süreçten olağanüstü çözümlerle çıkacaktır." dedi.

 

"TAYYİP ERDOĞAN'I ARTIK TÜRKİYE YÖNETİYOR"

Ispartalıların yoğun ilgi gösterdiği konferansta Perinçek " AKP iktidarı iflas etmiştir, Tayyip Erdoğan Türkiye'yi yönetemiyor, Türkiye artık Tayyip Erdoğan'ı yönetiyor. O yönetseydi BOP eşbaşkanlığı mevzisinden yönetecekti." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı seçimine gittiği süreçte yol haritasını ortaya koyan Perinçek "Türkiye şu içinde bulunduğu zorluklardan büyük çözümle, büyük kararla çıkacak. Önümüzdeki acil yakıcı dönemle ilgili programımızı beş maddede özetliyoruz.  Acil maddeler bunlar. Birincisi vatan bütünlüğü, terörü bitirmek. İkincisi üretim ekonomisine geçmek, üçüncüsü komşularla işbirliği. Bu şart, işte görüyoruz bu işbirliği de kendisini dayata  dayata getirdi ve Vatan Partisi  iktidarının uygulayacağı program daha iktidara gelmeden ama partimizin gayretleriyle Türkiye'nin gündemine girdi. Dördüncü nokta ise Türkiye hiçbir şekilde cemaatlerin tarikatların pençesine düşmeyecek. Tayyip Erdoğanlar'ın yobazlık siyasetinin Türkiye'de hiçbir geleceği yoktur. Başarı şansı yoktur. Hem Türk milletinin birikimi nedeniyle yoktur  hem de Türkiye'nin içine girdiği iklim nedeniyle yoktur ve beşinci madde Türkiye Avrasya'da yükselen yeni insanlık dünyasında bağımsız ve özgür bir biçimde yerini alacak. Saydığımız tüm bu çözüm önerileri yalnızca Vatan Partisi'nin iktidarıyla gerçek olacak." dedi.

"AKP İKTİDARI İSRAİL'E HİZMET EDİYOR!"

Perinçek, bölge ülkeleriyle işbirliğinin önemine değindi "Bölge ülkeleri Tayyip Erdoğan'a güvenmiyor, Tayyip Erdoğan'a güvenmiyoruz diyorlar. Biz de onlara şunu söyledik, Tayyip Erdoğan'a biz de güvenmiyoruz ama Türkiye'ye güvenin,  çünkü Türkiye Tayyip Erdoğan değil." şeklinde konuştu. "Tayyip Erdoğan İsrail'in hizmetinde." diyen Perinçek "Tayyip Erdoğan bu içinde bulunduğu mevziyle İsrail'in hizmetindedir ve bu siyaset bizim yürüttüğümüz vatan savaşını; en hızlı, en kararlı ve en az kayıpla zafere ulaştırabilecek siyaset değildir. Onun için diyoruz ki Türkiye'nin vatan savaşının kararlı kesin başarısı için Türkiye'nin Vatan Partisi hükümetine ve Vatan Partisi'nin cumhurbaşkanına ihtiyacı var." dedi.

Perinçek " Vatan Partisi iktidarında vatan bütünlüğünü sağlayacağız. Yurtta barışı sağlayacağız, terörü bitireceğiz. İkinci nokta üretim ekonomisine geçeceğiz. Bunlar borç batağına saplandırdılar Türkiye'yi. Türkiye görüyorsunuz şu anda borç batağında çırpınıyor. Hangi yüzden, Tayyip Erdoğanlar'ın yüzünden. Artık  borcun borçla döndürülmesi dönemi bitti. Dilenme dönemi bitti. AKP iktidarı bir dilenme ekonomisinin temsilcisidir. Borç dilenen bir iktidar, üreten değil. Artık Türkiye'de borç dilenme dönemine son. Vatan Partisi üreticilerin iktidarını temsil ediyor. Dilenenler iktidardan inecek, üretenler iktidar olacak. Dilenenlerin cumhurbaşkanı bitecek, üretenlerin cumhurbaşkanı gelecek." dedi.

Perinçek, konferansın ardından Barida Hotel’s de çeşitli dernek, sendika ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle yemekte buluştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum