Perşembe Günü Okullar Tatil Mi?

Yurdun tamamını etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava Isparta'da dahil bir çok ilde eğitim ve öğretime iki gün ara verilmesine neden olmuştu. Peki, Perşembe günü okullar tatil mi?

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2015 20:08
Perşembe Günü Okullar Tatil Mi?

Yurtta kışın etkisi sürüyor. Yurdun tamamını etkisi altına alan kar yağışı, tipi, soğuk hava ve buzlanma hayatı olumsuz yönde etkiledi. Aralarında Isparta'nın da yer aldığı çok sayıda ilde eğitime iki gün ara verildi. Salı ve Çarşamba günü eğitime ara verilmesi gözleri şimdi de Perşembe gününe çevirdi.

Meteorolojiden alınan bilgilere göre kentte kar yağışı beklenmiyor. Ancak Özellikle Perşembe ve Cuma günü soğuk hava ve buzlanmaya dikkat çeken yetkililer Isparta'da hava sıcaklığının sıfırın altında 17 santigrat dereceye kadar düşeceğini belirtiyor.

İki gündür Isparta Valiliği tarafından kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesinin ardından buzlanma nedeniyle Perşembe günü eğitime ara verilip verilmeyeceği şimdilik merak konusu. Konuyla ilgili olarak Isparta Valiliği'nin bir açıklaması bekleniyor.


SON DAKİKA

16:55
____ Isparta Valiliği'nden okulların tatil edilmesiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.  

17:14 ____Isparta Valiliği okulların tatil edilmesi konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.

17:33 ____ Şarkikaraağaç'ta ve bağlı köylerinde Perşembe günü de okullar tatil edildi.

17:36 ____ Eğirdir'de eğitime Perşembe günü devam edilecek. Tatil yok!

17:37 ____ Yalvaç'ta eğitime Perşembe günü de ara verildi. Bazı köylerle ulaşımın sağlanamamasından dolayı, Yalvaç ve bağlı köylerinde Okullar Perşembe günü de tatil edildi.

17:39 ___ Isparta Merkez'de eğitime Perşembe günü devam edilecek. Isparta Merkez'de okullar tatil edilmedi!

17:49 ____ Yalvaç, Şarkikaraağaç, Aksu, Gelendost ve Sütçüler dışında, merkez dahil tüm ilçelerde eğitime devam edilecek.

20.08 ____ Eğirdir'de de tüm okullar tatil edildi.

SON DAKİKA GELİŞMELERİ İÇİN AJANS32'Yİ TAKİP EDİN...



Kaynak:Haber Kaynağı