Personel Yorgun Dinlenmesi Gerek!

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun konferansına SDÜ Yönetimi yer tahsis etmedi. Gerekçe ise "Personel yorgun dinlenmesi gerek" oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2014 18:13
Personel Yorgun Dinlenmesi Gerek!

Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu tarafından organize edilen konferans için Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi tahsis edilmedi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun katılacağı konferans bu nedenle aynı gün Isparta Kültür Sineması’na alındı.

Danıştay’da yaptığı konuşma ve Başbakan Erdoğan ile yaşadığı tartışmadan sonra son günlerin en çok konuşulan ismi olan Metin Feyzioğlu’nun konferansına SDÜ tarafından yer tahsis edilmemesi ve gerekçe olarak “Bahar şenliklerinde yorulan personelin dinlenmesi gerek” denilmesi “SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu Başbakan ile tartışan Metin Feyzioğlu’na vize veredi” diye yorumlandı.

Konferans 17 Mayıs Cumartesi günü saat 11:00'de Isparta Kültür Sineması'nda yapılacak.

O HABER İÇİN TIKLAYIN

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum